سرکه ، آبلیمو ، آبغوره

سرکه، آبلیمو، و آبغوره، مایعاتی اسیدی هستند که در آشپزی و به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می‌گیرند:

  1. سرکه: مایعی است که از تخمیر الکلی مواد قندی مانند میوه‌ها یا غلات به دست می‌آید. سرکه طعمی تند و اسیدی دارد و در تهیه انواع ترشی‌ها، سالادها، و به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می‌شود.

  2. آبلیمو: عصاره‌ای است که از لیمو تازه به دست می‌آید. آبلیمو طعم ترش و تازه‌ای دارد و برای طعم‌دهی به غذاها، سالادها، و نوشیدنی‌ها به کار می‌رود. همچنین به عنوان منبعی از ویتامین C شناخته می‌شود.

  3. آبغوره: عصاره‌ای است که از غوره (انگور نارس) استخراج می‌شود. آبغوره طعم ترش و ملایمی دارد و در آشپزی ایرانی به عنوان چاشنی برای طعم‌دار کردن خورش‌ها، سالادها و غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

8 محصول وجود دارد.

نمایش 1-8 از 8

فیلترهای فعال

نمایش 1-8 از 8 آیتم