آخرین پست‌ها

پست‌های آرشیوشده

نمک آجینوموتو چیست؟!

آجینوموتو  بالاترین کیفیت چاشنی UMAMI (حس پنجم چشایی) در جهان است و چند پینچ از آن برای غذای شما، جوانه‌های چشایی را تحریک خواهد کرد. این محصول از ذرت تهیه شده است که از طریق فرایند تخمیر مشابه پنیر و ماست ساخته شده است.

در حالی که Aji-No-Moto به مواد اولیه لذیذی خاصی می‌دهد، طعم خاصی ندارد و از آن می‌توان در هر نوع غذایی استفاده کرد.

نمک آجی‌نوموتو، نمکی بسیار با کیفیت و فوق‌العاده از این شرکت ژاپنی است. این شرکت در زمینه تولید محصولات جایگزین شکر، چاشنی‌ها، دانه‌های روغنی، گلوتامین‌ها، آمینواسیدها و ... فعالیت دارد. این شرکت در سال 1917 تأسیس گردید و با قدمی بیش از یک قرن، محصولات با کیفیت جهانی را همواره به بازار عرضه کرده است. یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این شرکت در حوزه تولید اسید آمینه‌ها برای مصارف غذایی، پزشکی، دام و طیور است که به‌طور جدی و پیشرفته‌ای در این زمینه فعالیت دارد.

نمک آجی‌نوموتو تشکیل‌شده از 99% گلوتامات مونوسدیم می‌باشد. این محصول در واقع اولین محصول تولیدی توسط این شرکت بوده که به‌سرعت در ژاپن و چین، و سپس در بیش از 30 کشور دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. اما گلوتامات مونوسدیم چیست؟

این ماده از تخمیر نشاسته و نیشکر به‌طور طبیعی حاصل می‌گردد و ظاهری مشابه شکر یا نمک دارد. اما به‌طور قطع با وجود سدیم در این فرمول، ما با نمک مواجه هستیم. گلوتامات نیز یک نوع اسید آمینه حیاتی در بدن است که به‌طور طبیعی در بدن انسان و غذاها یافت می‌شود. MSG (گلوتامات مونوسدیم)، منجر به عطر و طعم بیشتر غذا نیز می‌گردد و باعث ایجاد مزه‌ای اصیل و خوش‌طعم از ترکیب مواد غذایی می‌گردد.

همچنین نمک آجی‌نوموتو دارای گواهینامه حلال و گواهینامه‌ها و تأییدیه‌های بین‌المللی نیز می‌باشد.

منتشرشده در: ادویه و چاشنی

ثبت نظر