بابل تی، نوشیدنی تایوانی با چای شیرین، شیر و دانههای تاپیوکا، ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد. حاوی آهن و آنتیاکسیدان...
آخرین پستها
-
بابل تی چیست؟ چه خواصی دارد؟
-
نمک آجینوموتو چیست؟!1404-02-19
نمک آجینوموتو، چاشنی UMAMI با 99% گلوتامات مونوسدیم، از تخمیر ذرت تهیه شده و طعم غذا را غنیتر میکند. محصولی با...
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان1404-02-19
ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری1404-02-19
جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...
-
بسباسه پوست جوز هندی - Mace1404-02-19
بسباسه یا پوست جوز هندی، ادویهای معطر با طبع گرم و خشک، برای تقویت قوای جنسی، رحم، گوارش، درمان سردرد و خوشبو کردن...
-
دانههای بهشت (Grains of Paradise)1404-02-19
دانههای بهشت (Aframomum melegueta)، ادویهای معطر از آفریقای غربی با طعم تند و گلدار، جایگزینی برای فلفل سیاه است...
-
مهمترین خواص رازیانه چیست و چرا مصرف کنیم؟1404-02-19
رازیانه، گیاهی با طبع گرم و خشک، سرشار از کلسیم، ویتامین C و فیبر، برای سلامت استخوان، پوست، گوارش، پیشگیری از سرطان...
-
از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!1404-02-19
گشنیز و تخم گشنیز با طبع سرد و خشک، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، برای کنترل دیابت، سلامت پوست، قلب، گوارش و کاهش...
-
چندین خواص میخک که شما را میخکوب میکند1404-02-19
میخک، ادویهای معطر با طبع گرم، سرشار از ویتامین C و خواص ضدباکتریایی، برای درمان سردرد، دیابت، مشکلات گوارشی، تقویت...
-
خواص تخم کرفس چیست؟1404-02-19
تخم کرفس، دانهای با طبع گرم و خشک، سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و فیبر است که در درمان آسم، دیابت، نقرس،...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!
عنوان: از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!
توضیحات کوتاه: گشنیز و تخم گشنیز با طبع سرد و خشک، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، برای کنترل دیابت، سلامت پوست، قلب، گوارش و کاهش وزن فواید بینظیری دارند.
محتوای پست:
از تخم گشنیز معمولا بهعنوان ادویه استفاده میشود. خواص تخم گشنیز فراوان است و بهعنوان ماده دارویی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. اندازه تخم گشنیز درشت است و رنگ آن قهوهای است و حفره توخالی دارد که عصاره این گیاه نیز در آن است. خواص تخم گشنیز فراوان است و از جمله خواص تخم گشنیز میتوان به مواردی مانند کنترل دیابت، سلامت پوست، درمان ریزش مو، ضدنفخ، کنترل کلسترول، تنظیم قاعدگی، سلامت قلب، درمان روماتیسم، تقویت سیستم عصبی و کاهش وزن اشاره کرد.
خواص درمانی گشنیز:
قبل از بررسی این موضوع که گشنیز برای چی خوبه ابتدا باید با ویژگیهای این گیاه مفید آشنا شویم. گشنیز گیاهی بسیار خوشعطر است که به شکلهای مختلف از آن استفاده میشود. برگ، ساقه و تخم گشنیز دارای خواص مختلفی است و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند. خواص درمانی این گیاه به اندازهای است که به آن لقب گیاه معجزهآسا داده شده است. از گشنیز برای کاهش میزان کلسترول خون، مشکلات پوستی، تنظیم فشارخون، درمان التهاب و ... استفاده میشود. گشنیز گیاهی همهفنحریف و بسیار کاربردی است.
از این گیاه هم بهعنوان ادویه و هم بهصورت چاشنی برای غذاهای مختلف استفاده میشود. نام علمی گشنیز کوریاندروم ساتیوم ال است و بهصورتهای مختلف خام یا خشکشده قابل استفاده است. گشניز دارای 11 ماده از روغنهای اسانسی، مواد معدنی، ویتامینها و 6 نوع اسید است.
سبزی گشنیز یک گیاه بسیار مفید و بسیار خاصیت است که در انواع غذاها و داروهای گیاهی از آن استفاده میکنند. گشنیز حاوی ویتامینهای A، C، B6 است و دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. گشنیز همچنین حاوی فیبر است. سبزی گشنیز داروی معده است و به هضم غذا کمک میکند. درمان سوءهاضمه، سلامت کبد چرب و رفع نفخ از دیگر خواص تخم گشنیز است.
کبد یکی از ارگانهای حیاتی است که عملکردهای حیاتی بسیاری را انجام میدهد برای آشنایی با علائم کبد چرب به مقاله ما مراجعه نمایید.
طبع گشنیز گرم است یا سرد:
طبع گشنیز سرد و خشک است و مصرف این سبزی برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمیشود و باید در مصرف گشنیز احتیاط کنند. طبع تخم گشنیز نیز مانند خود سبزی گشنیز سرد و خشک است.
گشنیز در چه غذاهایی استفاده میشود؟
سبزی گشنیز به دلیل دارا بودن عطر و طعمی فوقالعاده در آشپزی ایرانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از این سبزی مفید در انواع سوپها برای طعم بهتر و برای زیبا کردن ظاهر سوپ استفاده میشود. گشنیز کباب و سوپ گشنیز از مشهورترین غذاهایی هستند که از گشنیز در تهیه آنها استفاده میشود. گشنیز تازه برای پخت کوکو و آش مورد استفاده قرار میگیرد. تخم گشنیز را پودر میکنند و از آن بهعنوان ادویه استفاده میکنند. همچنین در غذاهای ایرانی مانند برخی خورشتها، عدسی و عدسپلو از ترکیب پودر تخم گشنیز و زیره سبز بهعنوان ادویه استفاده میکنند.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر