بابل تی، نوشیدنی تایوانی با چای شیرین، شیر و دانههای تاپیوکا، ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد. حاوی آهن و آنتیاکسیدان...
آخرین پستها
-
بابل تی چیست؟ چه خواصی دارد؟
-
نمک آجینوموتو چیست؟!1404-02-19
نمک آجینوموتو، چاشنی UMAMI با 99% گلوتامات مونوسدیم، از تخمیر ذرت تهیه شده و طعم غذا را غنیتر میکند. محصولی با...
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان1404-02-19
ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری1404-02-19
جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...
-
بسباسه پوست جوز هندی - Mace1404-02-19
بسباسه یا پوست جوز هندی، ادویهای معطر با طبع گرم و خشک، برای تقویت قوای جنسی، رحم، گوارش، درمان سردرد و خوشبو کردن...
-
دانههای بهشت (Grains of Paradise)1404-02-19
دانههای بهشت (Aframomum melegueta)، ادویهای معطر از آفریقای غربی با طعم تند و گلدار، جایگزینی برای فلفل سیاه است...
-
مهمترین خواص رازیانه چیست و چرا مصرف کنیم؟1404-02-19
رازیانه، گیاهی با طبع گرم و خشک، سرشار از کلسیم، ویتامین C و فیبر، برای سلامت استخوان، پوست، گوارش، پیشگیری از سرطان...
-
از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!1404-02-19
گشنیز و تخم گشنیز با طبع سرد و خشک، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، برای کنترل دیابت، سلامت پوست، قلب، گوارش و کاهش...
-
چندین خواص میخک که شما را میخکوب میکند1404-02-19
میخک، ادویهای معطر با طبع گرم، سرشار از ویتامین C و خواص ضدباکتریایی، برای درمان سردرد، دیابت، مشکلات گوارشی، تقویت...
-
خواص تخم کرفس چیست؟1404-02-19
تخم کرفس، دانهای با طبع گرم و خشک، سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و فیبر است که در درمان آسم، دیابت، نقرس،...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان
آنچوی (Anchovy) یا موتوماهیان (Engraulidae) نام یکی از خانوادههای ماهیان است. این ماهیهای ریز و کوچک در آشپزی کاربرد زیادی دارند و در تهیه بسیاری از غذاها و سسها از همین ماهی آنچوی استفاده میشود. ماهی آنچوی در جنوب ایران صید میشود و معمولاً بهصورت خشکشده به فروش میرسد، اما کنسرو آن (اغلب وارداتی) نیز مانند کنسرو تن ماهی در بازار موجود است که بهصورت صنعتی در روغن یا آبنمک فرآوری شده است. ماهی موتو (حشینه) یکی از گونههای ماهیان سطحزی است و سایز ریز و کوچکی دارد. این ماهی را میتوان در آبهای خلیج فارس صید کرد. ماهی موتو را بعد از صید با تور بر روی شن و ماسه کنار ساحل دریا در زیر نور مستقیم خورشید پهن کرده و خشک میکنند. پس از خشک شدن، شن و ماسه را جدا کرده، ماهیان را کاملاً کوبیده و آسیاب میکنند. سپس آماده استفاده برای طبخ غذاهایasmine است.
موتوماهیان یا آنچوی چیست؟
ماهی آنچوی که به انگلیسی Anchovy نام دارد، یکی از ماهیهای خانواده Engraulidae است. ماهی آنچوی یک ماهی کوچک معمولی است که اکثر گونههای آن در آبهای دریایی یافت میشوند. ماهیهای آنچوی در اقیانوس اطلس، هند و اقیانوس آرام، و در دریای سیاه و دریای مدیترانه یافت میشوند و بیش از 140 گونه در 17 دستهبندی مختلف دارند. آنچویها معمولاً بهعنوان ماهیهای روغنی طبقهبندی میشوند. آنچویها کوچک، ماهیهایی سبز با انعکاس رنگ آبی و یک نوار نقرهای روی آنها (از باله تا دم) دیده میشوند.
پستهای مرتبط
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
منتشرشده در: آشپزی2025-05-09جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...ادامه مطلب
ثبت نظر