آخرین پست‌ها

پست‌های آرشیوشده

آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان

آنچوی (Anchovy) یا موتوماهیان (Engraulidae) نام یکی از خانواده‌های ماهیان است. این ماهی‌های ریز و کوچک در آشپزی کاربرد زیادی دارند و در تهیه بسیاری از غذاها و سس‌ها از همین ماهی آنچوی استفاده می‌شود. ماهی آنچوی در جنوب ایران صید می‌شود و معمولاً به‌صورت خشک‌شده به فروش می‌رسد، اما کنسرو آن (اغلب وارداتی) نیز مانند کنسرو تن ماهی در بازار موجود است که به‌صورت صنعتی در روغن یا آب‌نمک فرآوری شده است. ماهی موتو (حشینه) یکی از گونه‌های ماهیان سطح‌زی است و سایز ریز و کوچکی دارد. این ماهی را می‌توان در آب‌های خلیج فارس صید کرد. ماهی موتو را بعد از صید با تور بر روی شن و ماسه کنار ساحل دریا در زیر نور مستقیم خورشید پهن کرده و خشک می‌کنند. پس از خشک شدن، شن و ماسه را جدا کرده، ماهیان را کاملاً کوبیده و آسیاب می‌کنند. سپس آماده استفاده برای طبخ غذاهایasmine است.

موتوماهیان یا آنچوی چیست؟
ماهی آنچوی که به انگلیسی Anchovy نام دارد، یکی از ماهی‌های خانواده Engraulidae است. ماهی آنچوی یک ماهی کوچک معمولی است که اکثر گونه‌های آن در آب‌های دریایی یافت می‌شوند. ماهی‌های آنچوی در اقیانوس اطلس، هند و اقیانوس آرام، و در دریای سیاه و دریای مدیترانه یافت می‌شوند و بیش از 140 گونه در 17 دسته‌بندی مختلف دارند. آنچوی‌ها معمولاً به‌عنوان ماهی‌های روغنی طبقه‌بندی می‌شوند. آنچوی‌ها کوچک، ماهی‌هایی سبز با انعکاس رنگ آبی و یک نوار نقره‌ای روی آنها (از باله تا دم) دیده می‌شوند.

منتشرشده در: آشپزی

ثبت نظر