بابل تی، نوشیدنی تایوانی با چای شیرین، شیر و دانههای تاپیوکا، ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد. حاوی آهن و آنتیاکسیدان...
آخرین پستها
-
بابل تی چیست؟ چه خواصی دارد؟
-
نمک آجینوموتو چیست؟!1404-02-19
نمک آجینوموتو، چاشنی UMAMI با 99% گلوتامات مونوسدیم، از تخمیر ذرت تهیه شده و طعم غذا را غنیتر میکند. محصولی با...
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان1404-02-19
ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری1404-02-19
جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...
-
بسباسه پوست جوز هندی - Mace1404-02-19
بسباسه یا پوست جوز هندی، ادویهای معطر با طبع گرم و خشک، برای تقویت قوای جنسی، رحم، گوارش، درمان سردرد و خوشبو کردن...
-
دانههای بهشت (Grains of Paradise)1404-02-19
دانههای بهشت (Aframomum melegueta)، ادویهای معطر از آفریقای غربی با طعم تند و گلدار، جایگزینی برای فلفل سیاه است...
-
مهمترین خواص رازیانه چیست و چرا مصرف کنیم؟1404-02-19
رازیانه، گیاهی با طبع گرم و خشک، سرشار از کلسیم، ویتامین C و فیبر، برای سلامت استخوان، پوست، گوارش، پیشگیری از سرطان...
-
از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!1404-02-19
گشنیز و تخم گشنیز با طبع سرد و خشک، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، برای کنترل دیابت، سلامت پوست، قلب، گوارش و کاهش...
-
چندین خواص میخک که شما را میخکوب میکند1404-02-19
میخک، ادویهای معطر با طبع گرم، سرشار از ویتامین C و خواص ضدباکتریایی، برای درمان سردرد، دیابت، مشکلات گوارشی، تقویت...
-
خواص تخم کرفس چیست؟1404-02-19
تخم کرفس، دانهای با طبع گرم و خشک، سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و فیبر است که در درمان آسم، دیابت، نقرس،...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
مرحله اول:
برای تهیه جوجه کباب تندوری به روش رستورانی خوشمزه در ابتدای کار استخوانهای موجود در رانهای مرغ را خارج میکنیم، سپس آنها را بهصورت تکههای کوچک خرد میکنیم و درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم:
در این مرحله روغن زیتون را به همراه ماست و زعفران دمکرده به کاسه حاوی مواد میافزاییم و مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. در ادامه ادویه تندوری را به همراه پاپریکا، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
حالا مواد را مخلوط میکنیم تا با ادویهها ترکیب شوند، سپس گوشت مرغ را کمی درشتتر از جوجه کباب خرد میکنیم و روی هر قطعه گوشت با یک کارد تیز چند برش ایجاد میکنیم، سپس به این سس اضافه میکنیم.
مرحله چهارم:
در این مرحله گوشت مرغ را بهخوبی با سس ترکیب میکنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و بهخوبی طعم سس را بگیرد.
مرحله پنجم:
پس از اینکه گوشت مرغ طعمدار شد، کاسه را از یخچال خارج میکنیم، سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. در همین حال سینی فر را با فویل آلومینیومی بهطور کامل میپوشانیم و فویل را چرب میکنیم.
مرحله ششم:
در این مرحله تکههای گوشت مرغ را درون سینی فر میچینیم و در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا جوجهها کباب شوند. حدوداً بین 25 تا 35 دقیقه برای پخت کامل جوجهها زمان نیاز است، در پایان چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی جوجهها رنگ بگیرد.
پستهای مرتبط
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان
منتشرشده در: آشپزی2025-05-09ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...ادامه مطلب
ثبت نظر