برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم، با دانههای چسبناک و طعم طبیعی، برای تهیه سوشی و غذاهای ژاپنی مناسب است. با کیفیت بالا و...
آخرین پستها
-
برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم: انتخابی ایدهآل برای عاشقان سوشی
-
تمر هندی شیپ 250 گرم؛ طعمی ناب و کاربردی در آشپزی و تغذیه1404-02-30
تمر هندی شیپ 250 گرم، محصولی باکیفیت با طعم ترش و شیرین، سرشار از ویتامینها و فیبر، برای سسها، خورشها و...
-
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم | طعم اصیل آشپزی با بهترین کیفیت1404-02-30
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم، ادویهای باکیفیت برای طعمدهی به پاستا، پیتزا و سالاد. با عطر اصیل و بستهبندی...
-
نان کروتان (Croutons) طعمدار تردان: بهترین انتخاب برای سالاد و سوپ1404-02-30
نان کروتان طعمدار تردان، تکههای ترد و خوشطعم نان، برای افزودن بافت و طعم به سالادها و سوپها. با کیفیت بالا و...
-
معرفی سس ورچستر شایر فرنچز (French's® Worcestershire Sauce)1404-02-30
سس ورچستر شایر فرنچز، چاشنی چندمنظوره با طعم تند و شیرین، برای ماریناد گوشت، غذاهای کبابی و سسهای سالاد ایدهآل است....
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده1404-02-24
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
خواص تخم کرفس چیست؟
تخم کرفس که به دانه کرفس نیز معروف است طبعی گرم و خشک دارد. این دانهها سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدان، پلیفنلها، انواع ویتامینها بهویژه ویتامین B6، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است.
به همین دلیل، طب سنتی در درمان بیماریهایی نظیر آسم، نقرس، میگرن، دیابت، کاهش وزن، مشکلات گوارشی، چشمی، تقویت سیستم ایمنی بدن، تسکین درد و ... به استفاده از آن توصیه میکند.
تخم کرفس را میتوان به شیوههای مختلفی مورد استفاده قرار داد. اغلب این دانهها بهصورت ادویه، عصاره، روغن، دمنوش و کپسول به مصرف میرسند. گیاه کرفس به تیره جعفری تعلق دارد. این گیاه در زبان عربی کرفس الماء و در زبان انگلیسی Wild celery Marsh parsley نامیده میشود.
در اثر پرورش زیاد این گیاه، گونههای متنوعی از آن وجود دارد. از معروفترین گونههای این گیاه میتوان به کرفس برگی، کرفس قمری و کرفس معمولی اشاره کرد. در ایران بیشتر کرفس معمولی پرورش داده میشود.
در این مقاله از نشریه علمی جهان شیمی به معرفی خواص تخم کرفس، نحوه مصرف، عوارض جانبی و ... میپردازیم.
ارزش غذایی تخم کرفس:
هر قاشق غذاخوری تخم کرفس حاوی 25 کالری، 2 گرم چربی، 2 گرم کربوهیدرات، 1 گرم پروتئین و 1 گرم فیبر است.
طریقه مصرف تخم کرفس:
تخم کرفس را میتوان بهصورت ادویه، عصاره، روغن، دمنوش و کپسول مورد استفاده قرار داد. از ادویه تخم کرفس در تهیه انواع غذا مانند سوپ، غذاهای گیاهی، ترشی و سس سالاد استفاده میشود. این ادویه بهعنوان جایگزینی برای نمک نیز به کار میرود.
از روغن دانه کرفس بیشتر بهصورت موضعی و برای کاهش درد استفاده میشود. در برخی کشورها، از دانههای کرفس دمنوش تهیه میکنند. علاوه بر موارد گفتهشده، تخم این گیاه بهصورت مکمل و به شکل عصاره یا کپسول نیز عرضه میشود.
روش تهیه دمنوش تخم کرفس:
برای تهیه این دمنوش توصیه میشود یک قاشق غذاخوری از تخم کرفس که معادل 5/6 گرم است را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید. پس از 10 دقیقه این دمنوش بهخوبی دم میکشد. سپس محتویات درون لیوان را از صافی عبور دهید. در این مرحله دمنوش تخم کرفس آماده نوشیدن است.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر