روغن ها
روغنهای خوراکی و آشپزی روغنهایی هستند که از منابع گیاهی یا حیوانی استخراج میشوند و برای پخت و پز، سرخ کردن، و تهیه غذاهای مختلف استفاده میشوند. این روغنها باید دارای خواص تغذیهای مناسب و نقطه دود بالا باشند تا در دماهای بالا پایدار بمانند.
روغن زیتون، روغن آفتابگردان، روغن کانولا و روغن نارگیل از محبوبترین روغنهای خوراکی هستند. هر کدام از این روغنها دارای مزایا و ویژگیهای خاصی هستند که بسته به نوع غذا و روش پخت و پز انتخاب میشوند. روغنهای خوراکی علاوه بر استفاده در آشپزی، به دلیل محتویات اسیدهای چرب و ویتامینها، میتوانند برای سلامتی مفید باشند.
3 محصول وجود دارد.
نمایش 1-3 از 3
فیلترهای فعال
نمایش 1-3 از 3 آیتم