برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم، با دانههای چسبناک و طعم طبیعی، برای تهیه سوشی و غذاهای ژاپنی مناسب است. با کیفیت بالا و...
آخرین پستها
-
برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم: انتخابی ایدهآل برای عاشقان سوشی
-
تمر هندی شیپ 250 گرم؛ طعمی ناب و کاربردی در آشپزی و تغذیه1404-02-30
تمر هندی شیپ 250 گرم، محصولی باکیفیت با طعم ترش و شیرین، سرشار از ویتامینها و فیبر، برای سسها، خورشها و...
-
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم | طعم اصیل آشپزی با بهترین کیفیت1404-02-30
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم، ادویهای باکیفیت برای طعمدهی به پاستا، پیتزا و سالاد. با عطر اصیل و بستهبندی...
-
نان کروتان (Croutons) طعمدار تردان: بهترین انتخاب برای سالاد و سوپ1404-02-30
نان کروتان طعمدار تردان، تکههای ترد و خوشطعم نان، برای افزودن بافت و طعم به سالادها و سوپها. با کیفیت بالا و...
-
معرفی سس ورچستر شایر فرنچز (French's® Worcestershire Sauce)1404-02-30
سس ورچستر شایر فرنچز، چاشنی چندمنظوره با طعم تند و شیرین، برای ماریناد گوشت، غذاهای کبابی و سسهای سالاد ایدهآل است....
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده1404-02-24
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
نمک آبی از شایعه تا واقعیت
نمک آبی چیست؟
یکی از انواع سنگ نمکهای خوراکی، سنگ نمک آبی است که رنگ آبی خیرهکننده و زیبایی دارد. جالب است بدانید که این نمک تنها در کشور عزیزمان ایران و در معادن شهرهای گرمسار و سمنان یافت میشود.
منبع غنی آهن:
نمک آبی سرشار از آهن میباشد. آهن یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن افراد، بهویژه بانوان است. کمبود این ماده با ارزش در بدن منجر به خستگی مفرط، سردرد و سرگیجه، تپش قلب و ... میشود.
جلوگیری از اسپاسم عضلات:
نمک آبی با تغذیه عضلات از گرفتگی آنها جلوگیری کرده و باعث رفع خستگی عضلات بدن انسان میشود.
تقویت سیستم ایمنی:
املاح موجود در این نمک باعث استحکام بدن و مبارزه با انواع بیماریها در بدن انسان میشوند. استفاده مداوم و منظم از این نمک باعث تقویت سیستم ایمنی بدن افراد میشود.
جلوگیری از پوکی استخوان:
نمک آبی با رساندن مقادیر قابلتوجهی از مواد معدنی به بدن باعث جلوگیری از پوکی استخوان و تقویت استخوانهای بدن میشود.
خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی:
ترکیب نمک آبی معدنی و آب کمک میکند تا یک محلول شگفتانگیز قدرتمند علیه عفونت و باکتری در اختیار داشته باشید. محلول ساختهشده خاصیت ضدعفونیکننده و میکروبکشی را به همراه دارد. از جمله خواص و فوایدی که این ترکیب شگفتانگیز با خود به همراه دارد، ضدعفونی کردن دهان و دندان، نگهداری از مواد خوراکی و غذایی و همچنین درمان عفونت گلو میتوانند عنوان شوند. یافتههای علوم پزشکی نوین نشان میدهد که دهان بهعنوان یک مکان مستعد برای تجمع انواع باکتری و میکروب شناخته میشود. به همین علت مصرف این نمک در حین غذا یا پیش از آن بهخوبی میتواند موجب برطرف کردن این شرایط باشد.
تنظیم تعادل بدن:
شایعترین علت عدم تعادل الکترونی در بدن، پایین بودن سطح سدیم است. در ابتدا شاید این موضوع برای شما عجیب به نظر برسد. با این حال، بدن ما با توجه به اینکه الکتریسیته تولید میکند، باید بتوانیم تأثیر آن را در بدن متعادل کنیم. فعالیت الکتریکی انجامگرفته در بدن برای هماهنگی عضلات بسیار حیاتی است. علاوه بر این، برای بهبود عملکرد قلب و همچنین جذب بهتر مایعات در کنار تنظیم عملکرد سیستم عصبی، ایجاد تعادل در این خصوص اهمیت بالایی خواهد داشت. با توجه به اینکه بسیاری از افراد به علت مصرف انواع داروها یا شرایط دیگر، الکترولیتهای بدن خود را از دست میدهند، مصرف نمک آبی برای تنظیم تعادل این ویژگی نقش بسزایی خواهد داشت.
رفع مشکلات تنفسی:
فواید بینظیر نمک آبی ایرانی به این موارد ختم نمیشوند. جالب است بدانید که امروزه پزشکان در دنیا اتاقهای بزرگی را ایجاد کردهاند تا با استفاده از نمک آبی بتوانند شرایطی فراهم کنند تا بیماران و افرادی که از مشکلات تنفسی رنج میبرند، با روش نمکدرمانی این معضل را برطرف کنند. طبق تحقیقاتی که در کشور آمریکا و توسط انجمن ریه صورت گرفته است، نمکدرمانی بهعنوان راهکاری بینظیر برای رفع مشکلات مختلف محسوب میشود. این نمک برای رفع سرفههای خشک بسیار مفید است.
نمک آبی برای فشار خون:
پزشکان همواره تأکید میکنند که در مصرف نمک، حساسیت بالایی داشته باشید. تحقیقات انجامگرفته توسط پزشکان آمریکا نشان میدهد که مصرف بیش از اندازه نمکهای معمولی میتواند نقش زیادی در ابتلا به فشار خون داشته و مرگ خاموش را برای افراد به همراه بیاورد. به همین علت، یک تیم تخصصی در دانشگاه USC آمریکا به دنبال تحقیقاتی بوده تا بتوانند یک خوراکی نشان دهند که علاوه بر بهرهمندی از طعم نمک، بتواند به جلوگیری از ابتلا به فشار خون کمک کند. در این بین، یکی از موادی که بر روی آن تحقیقات گسترده صورت گرفته، نمک آبی ایرانی بوده است. پتاسیم موجود در این نمک و ترکیبات فوقالعاده آن به دفع سریع سدیم کمک کرده و موجب کاهش سطح فشار خون خواهد شد. به همین علت، مصرف آن برای افرادی که از بیماری فشار خون رنج میبرند، میتواند مناسب باشد.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر