نمک آجی نو موتو 454 گرم Ajinomoto
search
  • نمک آجی نو موتو 454 گرم Ajinomoto

نمک آجی نو موتو 454 گرم Ajinomoto

‎تومان330,000
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

نمک آجی نو موتو 454 گرم (Ajinomoto) نوعی چاشنی تقویت‌کننده طعم است که به غذاها عطر و مزه‌ای عمیق‌تر و خوشمزه‌تر می‌بخشد.

تعداد
موجود است

راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

AJI-NO-MOTO بالاترین کیفیت چاشنی UMAMI (حس پنجم چشایی ) در جهان است و چند پینچ از آن برای غذای شما، جوانه های چشایی را تحریک خواهد کرد .این محصول از ذرت تهیه شده است که از طریق فرایند تخمیر مشابه پنیر و ماست ساخته شده است.

نمک آجی نو موتو (Ajinomoto) در واقع همان مونو سدیم گلوتامات (MSG) است که به عنوان چاشنی و تقویت‌کننده طعم در آشپزی آسیایی و بین‌المللی استفاده می‌شود. این محصول باعث افزایش طعم خوشایند موسوم به "اومامی" در غذاها می‌شود؛ طعمی لذیذ و عمیق که در بسیاری از خوراک‌های ژاپنی، چینی و حتی فست‌فودها وجود دارد.

بسته 454 گرمی آجی نو موتو انتخابی اقتصادی برای آشپزی خانگی، رستوران‌ها و فست‌فودهاست.

🔸 کاربرد محصول

  • افزودنی اصلی در سوپ‌ها، نودل‌ها و غذاهای آسیایی

  • مناسب برای برنج سرخ‌شده و خوراک‌های سبزیجات

  • تقویت‌کننده طعم در غذاهای گوشتی و مرغ

  • کاربردی در صنایع غذایی، فست‌فود و رستوران‌ها

🔸 نحوه مصرف

در مراحل پایانی پخت، مقدار کمی از نمک آجی نو موتو را به غذا اضافه کنید و هم بزنید. مصرف مقدار کم کافی است زیرا طعم آن بسیار قوی و مؤثر است.

🔸 روش نگهداری

در ظرفی دربسته و به دور از نور و رطوبت نگهداری شود. پس از باز شدن، درب بسته را محکم ببندید.

🔸 رسپی پیشنهادی (سوپ سبزیجات با اومامی بیشتر)

  1. سبزیجات خردشده (هویج، کلم و ذرت) را بپزید.

  2. کمی سویا سس و نمک به آن اضافه کنید.

  3. در مراحل پایانی، نصف قاشق چایخوری آجی نو موتو داخل سوپ بریزید.

  4. سوپ را داغ و معطر سرو کنید.

برگه داده

نوع محصول
پودری
بسته بندی
پاکت
قابل استفاده در
تمام غذاها
وزن خالص
454 گرم
نظرات (0)