

نمک آجی نو موتو 454 گرم (Ajinomoto) نوعی چاشنی تقویتکننده طعم است که به غذاها عطر و مزهای عمیقتر و خوشمزهتر میبخشد.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
AJI-NO-MOTO بالاترین کیفیت چاشنی UMAMI (حس پنجم چشایی ) در جهان است و چند پینچ از آن برای غذای شما، جوانه های چشایی را تحریک خواهد کرد .این محصول از ذرت تهیه شده است که از طریق فرایند تخمیر مشابه پنیر و ماست ساخته شده است.
نمک آجی نو موتو (Ajinomoto) در واقع همان مونو سدیم گلوتامات (MSG) است که به عنوان چاشنی و تقویتکننده طعم در آشپزی آسیایی و بینالمللی استفاده میشود. این محصول باعث افزایش طعم خوشایند موسوم به "اومامی" در غذاها میشود؛ طعمی لذیذ و عمیق که در بسیاری از خوراکهای ژاپنی، چینی و حتی فستفودها وجود دارد.
بسته 454 گرمی آجی نو موتو انتخابی اقتصادی برای آشپزی خانگی، رستورانها و فستفودهاست.
افزودنی اصلی در سوپها، نودلها و غذاهای آسیایی
مناسب برای برنج سرخشده و خوراکهای سبزیجات
تقویتکننده طعم در غذاهای گوشتی و مرغ
کاربردی در صنایع غذایی، فستفود و رستورانها
در مراحل پایانی پخت، مقدار کمی از نمک آجی نو موتو را به غذا اضافه کنید و هم بزنید. مصرف مقدار کم کافی است زیرا طعم آن بسیار قوی و مؤثر است.
در ظرفی دربسته و به دور از نور و رطوبت نگهداری شود. پس از باز شدن، درب بسته را محکم ببندید.
سبزیجات خردشده (هویج، کلم و ذرت) را بپزید.
کمی سویا سس و نمک به آن اضافه کنید.
در مراحل پایانی، نصف قاشق چایخوری آجی نو موتو داخل سوپ بریزید.
سوپ را داغ و معطر سرو کنید.
برگه داده