برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم، با دانههای چسبناک و طعم طبیعی، برای تهیه سوشی و غذاهای ژاپنی مناسب است. با کیفیت بالا و...
آخرین پستها
-
برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم: انتخابی ایدهآل برای عاشقان سوشی
-
تمر هندی شیپ 250 گرم؛ طعمی ناب و کاربردی در آشپزی و تغذیه1404-02-30
تمر هندی شیپ 250 گرم، محصولی باکیفیت با طعم ترش و شیرین، سرشار از ویتامینها و فیبر، برای سسها، خورشها و...
-
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم | طعم اصیل آشپزی با بهترین کیفیت1404-02-30
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم، ادویهای باکیفیت برای طعمدهی به پاستا، پیتزا و سالاد. با عطر اصیل و بستهبندی...
-
نان کروتان (Croutons) طعمدار تردان: بهترین انتخاب برای سالاد و سوپ1404-02-30
نان کروتان طعمدار تردان، تکههای ترد و خوشطعم نان، برای افزودن بافت و طعم به سالادها و سوپها. با کیفیت بالا و...
-
معرفی سس ورچستر شایر فرنچز (French's® Worcestershire Sauce)1404-02-30
سس ورچستر شایر فرنچز، چاشنی چندمنظوره با طعم تند و شیرین، برای ماریناد گوشت، غذاهای کبابی و سسهای سالاد ایدهآل است....
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده1404-02-24
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
آشنایی با خواص فلفل فرنگی (Allspice)
فلفل فرنگی (Allspice) یکی از گیاهان دارویی مفید در قاره آمریکا به شمار میرفته است. بر روی این گونه از فلفل و سایر محصولات آن تحقیقات گستردهای انجام شده است که نتایج آنها نشان میدهد شما در این ماده میتوانید با ترکیبات شگفتانگیزی مانند اوکالیپتول، کاریوفیلن، اوژنول، متل اوژنول و فلاندرن آشنا شوید. هر کدام از موارد ذکر شده دارای خواص منحصربهفردی هستند و به همین دلیل از آنها در ساخت برخی از داروها نیز استفاده میشود.
فلفل فرنگی میوه کال درخت «پمینتا دیوئیکا» (Pimenta dioica) است. درختی با پوشش چتر مانند بومی کارائیب، جنوب مکزیک و آمریکای مرکزی که هم اکنون در بسیاری از مناطق گرم دنیا کشت و زراعت میشود. درخت پمینتا در دسته درختچههای همیشه سبز طبقهبندی میشود و به ارتفاع 10 تا 18 متر میرسد. با این حال این درخت میتواند کمرشد و کوچک باشد؛ کاملا شبیه درخت «برگ بو» در همان اندازه و شکل.
فلفل فرنگی میوه خشکشده از درخت پیمنتا دیوئیکا است. وقتی این میوه چیده میشود که سبز رنگ و کال است. سپس آن را به صورت سنتی زیر نور آفتاب خشک میکنند. هنگامی که این میوه خشک شد به رنگ قهوهای تیره در میآید چیزی شبیه به دانههای فلفل سیاه اما صاف و صیغلی. در نهایت آن را پودر میکنند تا به عنوان یک ادویه در آشپزی استفاده شود.
میوه سالم این درخت ماندگاری بیشتری نسبت به محصول پودری آن دارد و قبل از استفاده و در هنگامی که تازه است عطر و بوی بیشتری دارد. از برگهای تازه در صورت امکان استفاده میشود. این برگها از نظر بافت شبیه به برگ بو هستند و در حین پخت به غذا اضافه و در هنگام سرو کردن حذف میشوند. همچنین بر خلاف برگ بو در هنگام خشک شدن طعم و مزه زیادی از دست میدهند. بنابراین در تجارت نقش مهمی ندارد. احتمالا برایتان جالب باشد که بدانید آنجایی که فلفل فرنگی به صورت محلی و بومی تولید میشود از برگها و چوب آن معمولا برای دودی کردن گوشت استفاده میشود. همچنین فلفل فرنگی را میتوان به شکل اسانس (روغنهای معطر گیاهی) نیز یافت.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر