برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم، با دانههای چسبناک و طعم طبیعی، برای تهیه سوشی و غذاهای ژاپنی مناسب است. با کیفیت بالا و...
آخرین پستها
-
برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم: انتخابی ایدهآل برای عاشقان سوشی
-
تمر هندی شیپ 250 گرم؛ طعمی ناب و کاربردی در آشپزی و تغذیه1404-02-30
تمر هندی شیپ 250 گرم، محصولی باکیفیت با طعم ترش و شیرین، سرشار از ویتامینها و فیبر، برای سسها، خورشها و...
-
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم | طعم اصیل آشپزی با بهترین کیفیت1404-02-30
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم، ادویهای باکیفیت برای طعمدهی به پاستا، پیتزا و سالاد. با عطر اصیل و بستهبندی...
-
نان کروتان (Croutons) طعمدار تردان: بهترین انتخاب برای سالاد و سوپ1404-02-30
نان کروتان طعمدار تردان، تکههای ترد و خوشطعم نان، برای افزودن بافت و طعم به سالادها و سوپها. با کیفیت بالا و...
-
معرفی سس ورچستر شایر فرنچز (French's® Worcestershire Sauce)1404-02-30
سس ورچستر شایر فرنچز، چاشنی چندمنظوره با طعم تند و شیرین، برای ماریناد گوشت، غذاهای کبابی و سسهای سالاد ایدهآل است....
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده1404-02-24
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
معرفی ادویه زعتر
زعتر ادویهای ترکیبی از چند ادویه دیگر همراه با طعمهای خوشمزه و جسورانه با بافتی عالی است. البته زعتر خود گیاهی است بومی فلسطین که بهصورت خودرو میروید و طعم و عطری بین آویشن، اورگانو و مرزه دارد اما در این مطلب ما قصد داریم تا ادویه زعتر را معرفی کنیم.
این ادویه که بومی کشورهای عربی و آفریقایی است و مهمترین رکن آشپزی خاورمیانه را دارد، بهطور کلی ترکیبی از سماق، زعتر (نوعی آویشن کوهی) و کنجد است. زعتر در الجزایر، ارمنستان، مصر، عراق، اسرائیل، اردن، لبنان، لیبی، مراکش، فلسطین، عربستان سعودی، سوریه، تونس و ترکیه محبوب است.
زعتر ناخالص چگونه است؟
فروشگاههای نامعتبر در زمینه فروش ادویه زعتر معمولاً کمی آرد بوداده، گندم پرک یا اسید سیتریک بهجای سماق به این مخلوط اضافه میکنند که طبیعتاً طعم ادویه از اصالت خود خارج میشود. اطمینان حاصل کنید که زعتری که تهیه میکنید از مواد کاملاً طبیعی تهیه شده باشد و هیچچیز دیگری به آن اضافه نشده باشد. زعتر با کیفیت باید بافت خوبی داشته باشد و بیشتر به رنگ سبز باشد.
کاربرد زعتر:
زعتری که بهصورت سنتی تهیه میشود، معمولاً حاصل زعتر خشکشده در آفتاب است که سپس با کنجد، نمک و سماق مخلوط شده و با روغن زیتون بکر طعمدارتر میشود. این مخلوط روی پایه خمیر پخش میشود و بهعنوان نان (kaak) پخته میشود. همچنین بهعنوان چاشنی گوشت و سبزیجات استفاده میشود یا روی آن هوموس میپاشند. همچنین بههمراه لبن (ماست خشکشده برای تهیه یک پنیر خامهای) و نان و روغن زیتون برای صرف صبحانه میل میشود که معمولاً در اردن، فلسطین، اسرائیل، سوریه و لبنان و همچنین سایر مناطق جهان عرب رایج است. سالاد، نوشیدنی، پلو و خورشهای بسیاری میتوانند با زعتر تهیه شوند. طعمدار کردن گوشت، مرغ و غذاهای دریایی با زعتر در خاورمیانه دور از ذهن نیست.
اما آنچه مشخص است، در نقاط مختلف دنیا ترکیبات زعتر با هم برابر نیست. در نتیجه طعم، بافت و کیفیت بسیار متفاوت خواهد بود. در بعضی از کشورها به این ادویه مرزه نیز افزوده میشود. خاستگاه اولیه این ادویه فلسطین و شام است و در بعضی از شهرهای این کشورها از مرزنجوش بهجای آویشن کوهی استفاده میشود اما امروزه زعتر با طعم آویشن کوهی رایجتر از نوع مرزنجوشدار است. فلسطینیها آویشن بیشتری در زعتر میریزند، در حالی که لبنانیها از سماق بیشتری استفاده میکنند اما زعتر هر چه که هست، سرشار از آنتیاکسیدان است.
خواص زعتر:
از زمانهای بسیار قدیم، مردم در خاورمیانه فکر میکردند که از زعتر میتوان برای کاهش و از بین بردن انگلهای داخلی استفاده کرد. در فلسطین، این عقیده وجود دارد که زعتر ذهن را هوشیار میکند و گاهی اوقات کودکان ترغیب میشوند که صبحانه قبل از مدرسه، زعتر بخورند.
گیاه زعتر دارای خواص ضداسپاسم است که در رفع تنگی نفس، سرفه و مشکلات گوارشی میتوان استفاده کرد. همچنین در درمان سیاهسرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و برای درمان نفخ و گرفتگیهای عضلانی کاربرد دارد.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر