کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
آخرین پستها
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
-
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بینظیر غذاها1404-02-24
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم با ادویههای معطر و رنگ جذاب، غذاهای سوخاری مانند مرغ، ماهی و سبزیجات را ترد و...
-
نمک آبی از شایعه تا واقعیت1404-02-23
نمک آبی، سنگ نمک خوراکی ایرانی با رنگ آبی خیرهکننده، سرشار از آهن و مواد معدنی است. این نمک با خواص ضدباکتری، تقویت...
-
کپسول قهوه بلمیو مدل نسپرسو1404-02-23
کپسول قهوه بلمیو، سازگار با دستگاههای نسپرسو، با دانههای مرغوب عربیکا و روبوستا، طعمهای متنوعی از اسپرسو تا لانگو...
-
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف1404-02-23
ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...
-
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی1404-02-23
آرد سوخاری خانگی با طعمی بینظیر و ادویههای معطر، برای غذاهای سوخاری خوشمزه! با نان باگت خشک و ترکیب ادویههایی مثل...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
دانههای بهشت (Grains of Paradise)
دانههای بهشت دانههای براق قهوهایرنگ گیاه Aframomum melegueta است، از گیاهان بومی آفریقای غربی و خلیج گینه. دانههای بهشت شباهت زیادی به دانههای فلفل سیاه کامل دارند. درخت Melegueta بومی آفریقای غربی است و دانههای بهشت تولید میکند. «فلفل ملگوتا» یا «دانههای گینه» نامهای دیگر این ادویه هستند. ساکنان کارائیب و آفریقا از این فلفل در غذاهایشان استفاده میکنند. جالب است بدانید هنگامی که فلفل سیاه در قرن نوزدهم بسیار گران شد، دانههای بهشت جای آن را گرفتند. بهراستی که انگار در آن گرانی، این دانهها از بهشت آمده بودند تا غذای مردم را خوشطعمتر کنند.
ادویه دانه بهشت از کشورهایی مانند غنا، لیبریا یا توگو در سواحل غربی آفریقا میآید و از خانواده زنجبیل، زردچوبه و هل است. اگرچه این ادویه عمدتاً مختص غذاهای آفریقایی است، اما در سایر مناطق جهان نیز در حال محبوبیت است. دانههای بهشت که به نامهای فلفل تمساح، فلفل گینه یا فلفل رومی نیز شناخته میشوند، بهعنوان جایگزینی خوشطعمتر برای فلفل سیاه استفاده میشود و عطر غذا را به روشی جالبتر از فلفل تغییر میدهد. دانههای گینه چوبی، گلدار و کمی تند هستند که بهعنوان جایگزینی برای فلفل سیاه و ادویه ترشی استفاده میشود.
خواص دارویی دانههای بهشت:
دانههای بهشت نهتنها در آشپزی بلکه در طب سنتی نیز جایگاه ویژهای دارند. این دانهها حاوی ترکیبات فعال مانند 6-پارادول، 6-جینجرول و 6-شوگاول هستند که خواص متعددی دارند:
- ضدالتهابی و تسکین درد: عصاره دانههای بهشت در کاهش التهاب و دردهای مفصلی مانند آرتروز موثر است و در طب سنتی آفریقا برای درمان بیماریهایی مانند معدهدرد، روماتیسم و سرماخوردگی استفاده میشود.
- چربیسوزی و کاهش وزن: عصاره دانههای بهشت با فعالسازی بافت چربی قهوهای باعث افزایش مصرف انرژی و کاهش چربی بدن، بهویژه چربی احشایی، میشود.
- تقویت سیستم ایمنی و ضدمیکروبی: ترکیبات فنولیک موجود در این دانهها خواص ضدباکتریایی و ضدویروسی دارند که به کاهش رشد باکتریها و درمان عفونتهای پوستی کمک میکنند.
- افزایش میل جنسی: دانههای بهشت بهعنوان یک ماده تقویتکننده قوای جنسی شناخته شده و در درمان مشکلاتی مانند اختلال نعوظ و انزال زودرس کاربرد دارد.
- سلامت گوارش: این دانهها به تسکین مشکلات گوارشی مانند نفخ و زخم معده کمک میکنند.
- پیشگیری از بیماریهای قلبی و دیابت: ترکیبات جینجرول در دانههای بهشت به کاهش کلسترول و بهبود سلامت قلب و عروق کمک کرده و در کنترل قند خون موثر هستند.
کاربردها در آشپزی:
دانههای بهشت با طعم تند، چوبی و گلدار خود در غذاهای آفریقایی و کارائیبی برای طعمدادن به سوپها، خورشتها، گوشتهای دودی و ترشیها استفاده میشوند. این ادویه همچنین در تهیه نوشیدنیهایی مانند شراب گرم و در آشپزی مدرن برای طعمدادن به سبزیجات، گوشت و سیبز— استفاده میشود.
نحوه مصرف:
- ادویه: دانهها را آسیاب کرده و بهعنوان چاشنی در غذاها استفاده کنید.
- دمنوش: دانهها را در آب جوش دم کرده و بهصورت چای مصرف کنید.
- روغن یا عصاره: بهصورت موضعی برای تسکین درد یا بهعنوان مکمل برای چربیسوزی استفاده میشود.
عوارض و احتیاط:
دانههای بهشت بهطور کلی ایمن تلقی میشوند و عوارض جانبی خاصی گزارش نشده است. بااینحال، مصرف بیش از حد ممکن است باعث تحریک معده یا افزایش دمای بدن شود، بهویژه در افرادی که به ادویههای تند حساس هستند.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر