کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
آخرین پستها
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
-
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بینظیر غذاها1404-02-24
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم با ادویههای معطر و رنگ جذاب، غذاهای سوخاری مانند مرغ، ماهی و سبزیجات را ترد و...
-
نمک آبی از شایعه تا واقعیت1404-02-23
نمک آبی، سنگ نمک خوراکی ایرانی با رنگ آبی خیرهکننده، سرشار از آهن و مواد معدنی است. این نمک با خواص ضدباکتری، تقویت...
-
کپسول قهوه بلمیو مدل نسپرسو1404-02-23
کپسول قهوه بلمیو، سازگار با دستگاههای نسپرسو، با دانههای مرغوب عربیکا و روبوستا، طعمهای متنوعی از اسپرسو تا لانگو...
-
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف1404-02-23
ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...
-
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی1404-02-23
آرد سوخاری خانگی با طعمی بینظیر و ادویههای معطر، برای غذاهای سوخاری خوشمزه! با نان باگت خشک و ترکیب ادویههایی مثل...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
خواص تخم کرفس چیست؟
تخم کرفس که به دانه کرفس نیز معروف است طبعی گرم و خشک دارد. این دانهها سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدان، پلیفنلها، انواع ویتامینها بهویژه ویتامین B6، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است.
به همین دلیل، طب سنتی در درمان بیماریهایی نظیر آسم، نقرس، میگرن، دیابت، کاهش وزن، مشکلات گوارشی، چشمی، تقویت سیستم ایمنی بدن، تسکین درد و ... به استفاده از آن توصیه میکند.
تخم کرفس را میتوان به شیوههای مختلفی مورد استفاده قرار داد. اغلب این دانهها بهصورت ادویه، عصاره، روغن، دمنوش و کپسول به مصرف میرسند. گیاه کرفس به تیره جعفری تعلق دارد. این گیاه در زبان عربی کرفس الماء و در زبان انگلیسی Wild celery Marsh parsley نامیده میشود.
در اثر پرورش زیاد این گیاه، گونههای متنوعی از آن وجود دارد. از معروفترین گونههای این گیاه میتوان به کرفس برگی، کرفس قمری و کرفس معمولی اشاره کرد. در ایران بیشتر کرفس معمولی پرورش داده میشود.
در این مقاله از نشریه علمی جهان شیمی به معرفی خواص تخم کرفس، نحوه مصرف، عوارض جانبی و ... میپردازیم.
ارزش غذایی تخم کرفس:
هر قاشق غذاخوری تخم کرفس حاوی 25 کالری، 2 گرم چربی، 2 گرم کربوهیدرات، 1 گرم پروتئین و 1 گرم فیبر است.
طریقه مصرف تخم کرفس:
تخم کرفس را میتوان بهصورت ادویه، عصاره، روغن، دمنوش و کپسول مورد استفاده قرار داد. از ادویه تخم کرفس در تهیه انواع غذا مانند سوپ، غذاهای گیاهی، ترشی و سس سالاد استفاده میشود. این ادویه بهعنوان جایگزینی برای نمک نیز به کار میرود.
از روغن دانه کرفس بیشتر بهصورت موضعی و برای کاهش درد استفاده میشود. در برخی کشورها، از دانههای کرفس دمنوش تهیه میکنند. علاوه بر موارد گفتهشده، تخم این گیاه بهصورت مکمل و به شکل عصاره یا کپسول نیز عرضه میشود.
روش تهیه دمنوش تخم کرفس:
برای تهیه این دمنوش توصیه میشود یک قاشق غذاخوری از تخم کرفس که معادل 5/6 گرم است را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید. پس از 10 دقیقه این دمنوش بهخوبی دم میکشد. سپس محتویات درون لیوان را از صافی عبور دهید. در این مرحله دمنوش تخم کرفس آماده نوشیدن است.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر