برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم، با دانههای چسبناک و طعم طبیعی، برای تهیه سوشی و غذاهای ژاپنی مناسب است. با کیفیت بالا و...
آخرین پستها
-
برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم: انتخابی ایدهآل برای عاشقان سوشی
-
تمر هندی شیپ 250 گرم؛ طعمی ناب و کاربردی در آشپزی و تغذیه1404-02-30
تمر هندی شیپ 250 گرم، محصولی باکیفیت با طعم ترش و شیرین، سرشار از ویتامینها و فیبر، برای سسها، خورشها و...
-
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم | طعم اصیل آشپزی با بهترین کیفیت1404-02-30
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم، ادویهای باکیفیت برای طعمدهی به پاستا، پیتزا و سالاد. با عطر اصیل و بستهبندی...
-
نان کروتان (Croutons) طعمدار تردان: بهترین انتخاب برای سالاد و سوپ1404-02-30
نان کروتان طعمدار تردان، تکههای ترد و خوشطعم نان، برای افزودن بافت و طعم به سالادها و سوپها. با کیفیت بالا و...
-
معرفی سس ورچستر شایر فرنچز (French's® Worcestershire Sauce)1404-02-30
سس ورچستر شایر فرنچز، چاشنی چندمنظوره با طعم تند و شیرین، برای ماریناد گوشت، غذاهای کبابی و سسهای سالاد ایدهآل است....
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده1404-02-24
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
18 خاصیت باورنکردنی هل سبز
عنوان: 18 خاصیت باورنکردنی هل سبز
توضیحات کوتاه: هل سبز، گیاهی معطر از جنوب شرق آسیا با فواید بینظیر برای گوارش، قلب، کلسترول، سرطان و افسردگی. با خواص دارویی و آشپزی این ادویه شگفتانگیز آشنا شوید.
محتوای پست:
هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژهای در طب سنتی است. این محصول دارای رایحهای بسیار خوشبو و معطر است که در محبوبیت آن نقش بسزایی دارد.
از جمله فواید سلامت هل میتوان به حفاظت از دستگاه گوارش، کنترل کلسترول، کنترل سرطان، تسکین مشکلات قلبی و عروقی، و بهبود جریان خون در بدن اشاره کرد. این گیاه برای درمان بیماریهای دهان و دندان و عفونتهای دستگاه ادراری مانند التهاب مثانه، نفریت، و سوزاک مفید است. هل دارای ویژگیهای تقویتکننده میل جنسی است و همچنین بهعنوان درمانی برای ضعف جنسی، اختلال در نعوظ، و انزال زودرس نیز استفاده میشود.
از نظر گیاهشناسی، هل به خانواده Zingibercease تعلق دارد و با نام علمی Elettaria cardamomum شناخته میشود. دو نوع اصلی از هل وجود دارند که بهن نامهای علمی Elettaria برای هل سبز یا هل واقعی، و Amomum برای هل سیاه، سفید یا قرمز، شناخته میشوند.
هل به شکل غلافهایی کوچک که دانههایی سیاهرنگ درون آنها قرار گرفتهاند، یافت میشود. هم دانهها و هم غلاف هل دارای عطر و طعم دلپذیری هستند. از این رو، هل بهعنوان یک عامل طعمدهنده در آشپزی هندی بسیار مورد استفاده است. چای هل در کنار چای زنجبیل از نوشیدنیهای بسیار مشهور در هند محسوب میشود.
افزون بر مصارف آشپزی، استفاده از هل بهعنوان یک گیاه دارویی سابقهای طولانی در فرهنگ هندی و پزشکی سنتی چینی دارد. باور بر این بوده است که هل درمانی برای عفونتهای دندان و لثه، ناراحتی گلو، گرفتگی ریه، سل ریوی، التهاب پلک، اختلالات گوارشی، ناراحتی کلیه، و سنگ کیسه صفرا محسوب شده و بهعنوان یک پادزهر برای سموم و زهرها نیز کاربرد داشته است.
ارزش غذایی هل:
بنابر اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، هر 100 گرم هل حاوی 300 کیلوکالری انرژی، 68 گرم کربوهیدرات، 11 گرم پروتئین، 28 گرم فیبر غذایی، و فاقد کلسترول است. هل سرشار از ویتامینها و ریزمغذیهای مختلف نیز است که از آن جمله میتوان به نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین A، ویتامین C، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی اشاره کرد.
فواید سلامت هل:
هل ادویهای ایدهآل با فواید سلامت بسیار است. از محبوبترین و شناختهشدهترین فواید سلامت این ماده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویژگیهای ضد سرطان:
سرطان، بهویژه سرطان روده بزرگ، یکی از دلایل اصلی مرگومیر در جهان است. افزایش هزینههای روش درمانی سرطان و عوارض جانبی آن، پژوهشگران را به یافتن جایگزینهایی پایدارتر تشویق کرده است. مطالعات صورتگرفته توسط موسسه ملی سرطان چیتارانجان در کلکته نشان دادهاند، رژیم غذایی حاوی هل نتیجه مثبتی در مقابله با سرطان روده بزرگ دارد.
سلامت قلب و عروق:
مطالعات صورتگرفته در زمینه تاثیر مصرف هل بر سلامت قلب و عروق نشان دادهاند این ماده به پایین آوردن ضربان قلب یا کنترل ریتم ضربان کمک میکند و فشار خون بالا را کنترل میکند.
کنترل کلسترول:
ریزمغذیهای موجود در هل میتوانند با افزایش سطوح چربی در بدن انسان مقابله کنند. طی مطالعهای آنزیمهای آنتیاکسیدانی کبدی و قلبی گرفتهشده از هل روی موشهایی با رژیم غذایی حاوی چربی بالا مورد استفاده قرار گرفت. این آنزیمها بر سطوح کلسترول تاثیرگذار بوده و به کنترل آنها کمک قابلتوجهی کردند.
ضد افسردگی:
باور بر این است که هل دارای ویژگیهای ضد افسردگی است. روغن عصاره هل یکی از روغنهای اصلی مورد استفاده در رایحهدرمانی است. این ماده نهتنها برای مقابله با افسردگی بلکه برای درمان انواع مختلف بیماریها از اختلالات معده تا بیماریهای ریوی قابل استفاده است.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر