بابل تی، نوشیدنی تایوانی با چای شیرین، شیر و دانههای تاپیوکا، ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد. حاوی آهن و آنتیاکسیدان...
آخرین پستها
-
بابل تی چیست؟ چه خواصی دارد؟
-
نمک آجینوموتو چیست؟!1404-02-19
نمک آجینوموتو، چاشنی UMAMI با 99% گلوتامات مونوسدیم، از تخمیر ذرت تهیه شده و طعم غذا را غنیتر میکند. محصولی با...
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان1404-02-19
ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری1404-02-19
جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...
-
بسباسه پوست جوز هندی - Mace1404-02-19
بسباسه یا پوست جوز هندی، ادویهای معطر با طبع گرم و خشک، برای تقویت قوای جنسی، رحم، گوارش، درمان سردرد و خوشبو کردن...
-
دانههای بهشت (Grains of Paradise)1404-02-19
دانههای بهشت (Aframomum melegueta)، ادویهای معطر از آفریقای غربی با طعم تند و گلدار، جایگزینی برای فلفل سیاه است...
-
مهمترین خواص رازیانه چیست و چرا مصرف کنیم؟1404-02-19
رازیانه، گیاهی با طبع گرم و خشک، سرشار از کلسیم، ویتامین C و فیبر، برای سلامت استخوان، پوست، گوارش، پیشگیری از سرطان...
-
از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!1404-02-19
گشنیز و تخم گشنیز با طبع سرد و خشک، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، برای کنترل دیابت، سلامت پوست، قلب، گوارش و کاهش...
-
چندین خواص میخک که شما را میخکوب میکند1404-02-19
میخک، ادویهای معطر با طبع گرم، سرشار از ویتامین C و خواص ضدباکتریایی، برای درمان سردرد، دیابت، مشکلات گوارشی، تقویت...
-
خواص تخم کرفس چیست؟1404-02-19
تخم کرفس، دانهای با طبع گرم و خشک، سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و فیبر است که در درمان آسم، دیابت، نقرس،...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
18 خاصیت باورنکردنی هل سبز
عنوان: 18 خاصیت باورنکردنی هل سبز
توضیحات کوتاه: هل سبز، گیاهی معطر از جنوب شرق آسیا با فواید بینظیر برای گوارش، قلب، کلسترول، سرطان و افسردگی. با خواص دارویی و آشپزی این ادویه شگفتانگیز آشنا شوید.
محتوای پست:
هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژهای در طب سنتی است. این محصول دارای رایحهای بسیار خوشبو و معطر است که در محبوبیت آن نقش بسزایی دارد.
از جمله فواید سلامت هل میتوان به حفاظت از دستگاه گوارش، کنترل کلسترول، کنترل سرطان، تسکین مشکلات قلبی و عروقی، و بهبود جریان خون در بدن اشاره کرد. این گیاه برای درمان بیماریهای دهان و دندان و عفونتهای دستگاه ادراری مانند التهاب مثانه، نفریت، و سوزاک مفید است. هل دارای ویژگیهای تقویتکننده میل جنسی است و همچنین بهعنوان درمانی برای ضعف جنسی، اختلال در نعوظ، و انزال زودرس نیز استفاده میشود.
از نظر گیاهشناسی، هل به خانواده Zingibercease تعلق دارد و با نام علمی Elettaria cardamomum شناخته میشود. دو نوع اصلی از هل وجود دارند که بهن نامهای علمی Elettaria برای هل سبز یا هل واقعی، و Amomum برای هل سیاه، سفید یا قرمز، شناخته میشوند.
هل به شکل غلافهایی کوچک که دانههایی سیاهرنگ درون آنها قرار گرفتهاند، یافت میشود. هم دانهها و هم غلاف هل دارای عطر و طعم دلپذیری هستند. از این رو، هل بهعنوان یک عامل طعمدهنده در آشپزی هندی بسیار مورد استفاده است. چای هل در کنار چای زنجبیل از نوشیدنیهای بسیار مشهور در هند محسوب میشود.
افزون بر مصارف آشپزی، استفاده از هل بهعنوان یک گیاه دارویی سابقهای طولانی در فرهنگ هندی و پزشکی سنتی چینی دارد. باور بر این بوده است که هل درمانی برای عفونتهای دندان و لثه، ناراحتی گلو، گرفتگی ریه، سل ریوی، التهاب پلک، اختلالات گوارشی، ناراحتی کلیه، و سنگ کیسه صفرا محسوب شده و بهعنوان یک پادزهر برای سموم و زهرها نیز کاربرد داشته است.
ارزش غذایی هل:
بنابر اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، هر 100 گرم هل حاوی 300 کیلوکالری انرژی، 68 گرم کربوهیدرات، 11 گرم پروتئین، 28 گرم فیبر غذایی، و فاقد کلسترول است. هل سرشار از ویتامینها و ریزمغذیهای مختلف نیز است که از آن جمله میتوان به نیاسین، پیریدوکسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین A، ویتامین C، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر و روی اشاره کرد.
فواید سلامت هل:
هل ادویهای ایدهآل با فواید سلامت بسیار است. از محبوبترین و شناختهشدهترین فواید سلامت این ماده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویژگیهای ضد سرطان:
سرطان، بهویژه سرطان روده بزرگ، یکی از دلایل اصلی مرگومیر در جهان است. افزایش هزینههای روش درمانی سرطان و عوارض جانبی آن، پژوهشگران را به یافتن جایگزینهایی پایدارتر تشویق کرده است. مطالعات صورتگرفته توسط موسسه ملی سرطان چیتارانجان در کلکته نشان دادهاند، رژیم غذایی حاوی هل نتیجه مثبتی در مقابله با سرطان روده بزرگ دارد.
سلامت قلب و عروق:
مطالعات صورتگرفته در زمینه تاثیر مصرف هل بر سلامت قلب و عروق نشان دادهاند این ماده به پایین آوردن ضربان قلب یا کنترل ریتم ضربان کمک میکند و فشار خون بالا را کنترل میکند.
کنترل کلسترول:
ریزمغذیهای موجود در هل میتوانند با افزایش سطوح چربی در بدن انسان مقابله کنند. طی مطالعهای آنزیمهای آنتیاکسیدانی کبدی و قلبی گرفتهشده از هل روی موشهایی با رژیم غذایی حاوی چربی بالا مورد استفاده قرار گرفت. این آنزیمها بر سطوح کلسترول تاثیرگذار بوده و به کنترل آنها کمک قابلتوجهی کردند.
ضد افسردگی:
باور بر این است که هل دارای ویژگیهای ضد افسردگی است. روغن عصاره هل یکی از روغنهای اصلی مورد استفاده در رایحهدرمانی است. این ماده نهتنها برای مقابله با افسردگی بلکه برای درمان انواع مختلف بیماریها از اختلالات معده تا بیماریهای ریوی قابل استفاده است.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر