ادویه جات

غذاها بدون ادویه ها طعم و مزه ای ندارند. ادویه ها علاوه بر خوش طعم تر کردن غذاها، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی هم مورد استفاده قرار می گیرند و همین طور خواص دارویی گسترده ای دارند. در این مقاله همه چیز درباره ادویه ها را با هم مرور خواهیم کرد و از معجزه آن ها مطلع خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

در هنر آشپزی، کلمه ادویه به هر قسمت خشک شده از گیاه، به غیر از برگ اشاره می کند که برای چاشنی و طعم دادن به دستور غذا استفاده می شود، اما به عنوان ماده اصلی استفاده نمی شود. اما چرا اغلب نه برگ های خشک شده ادویه نمی گوییم؟ زیرا برگ گیاهان که به صورت خشک شده مورد استفاده قرار می گیرند گیاهان دارویی محسوب می شوند. هر قسمت دیگری از گیاه، از جمله پوست خشک، ریشه، دانه ها، شاخه ها یا هر قسمت دیگری از گیاه بجز برگ آن، ادویه محسوب می شود. امروزه هند بزرگ ترین مصرف کننده، تولید کننده و صادرکننده ادویه جات در جهان است و ادویه های هندی از جمله بهترین و مرغوب ترین ادویه ها در جهان محسوب می شوند.

ادویه جات
Showing 21 - 24 of 24 contents
visibility 68

خواص دارچین سیلان بهتر است یا دارچین کاسیا

همه‌ی دارچین‌ها مثل هم نیستند. دارچین کاسیا یا چینی حاوی...
visibility 70

10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است

1. حاوی ترکیبات گیاهی با خواص درمانی قدرتمند است...
visibility 66

همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی

زنجبیل ریشه‌ای با خاصیت دارویی است که در آسیای جنوب شرقی...
visibility 73

10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفت‌زده خواهد کرد

تحقیقات معتبر نشان می‌دهند که زردچوبه خواص زیادی برای...