خواص برگ بو در آشپزی
مبدا گیاه برگ بو:
گیاه برگ بو از شرق دریای مدیترانه و آسیای صغیر سرچشمه می گیره، این گیاه میتونه در سراسر مناطق گرمسیری خشک تر، نیمه گرمسیری و مناطق معتدل گرم رشد بکنه. همچنین به عنوان گیاه باغی و گلدانی در سراسر جهان کشت میشه.
خواص برگ بو در آشپزی:
برگ لورل که معمولاً به آن برگ بو نیز میگن، در حال حاضر عمدتاً برای اهداف آشپزی استفاده میشه. برگها به عنوان چاشنی استفاده میشن و طعم معطری عالی با لیمو و میخک به گوشت، غذاهای مرغ و ماهی، شربتها، سسها، خورشها و … میدن. از اونجایی که برگهای تازه نسبتاً تلخ هستن، معمولاً خشک استفاده میشن، اما برگهای خشک قدیمی که به طور گسترده استفاده میشن، جایگزین ضعیفی برای برگهایی هستند که به تازگی خشک شدهاند. برگ بو یکی از معدود ادویه هایه که باید در اوایل پخت و پز اضافه بشه چون در این صورت طعم اون به تدریج تشدید میشه. برگ بو باید قبل از سرو از داخل ظرف برداشته بشه چون برگ به طور کامل داخل غذا بمونه لبه های تیز اون می تونه باعث آسیب های داخلی بشه. برگ بو له شده یا پودر برگ بو یکی از مواد ضروری ادویه های ترشی مخلوط هست و به صورت صنعتی در فرآورده های گوشتی، سس ها، سرکه و شیرینی ها استفاده میشه. در صنعت، از اسانس تقطیر شده با بخار از برگها به همین ترتیب استفاده میشه. در ایتالیا و ترکیه از برگ بو برای بسته بندی شیرین بیان استفاده میشه. قبلاً از چنین مقادیر زیادی به این صورت استفاده می شد که در اسکاندیناوی تقریباً تمام برگ های بو مورد استفاده برای مصارف خانگی از مواد بسته بندی شیرین بیان بازیافت شده بوده و طعم شیرین تر اونها به عنوان طعم واقعی برگ بو پذیرفته شد. برگ بو ها را نیز در ظروف محصولات غلات قرار میدن تا حشرات رو دفع کنه.
create حامد غفاری today 02/02/26 visibility 952 بازدید