برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم، با دانههای چسبناک و طعم طبیعی، برای تهیه سوشی و غذاهای ژاپنی مناسب است. با کیفیت بالا و...
آخرین پستها
-
برنج سوشی لوتوس 5 کیلوگرم: انتخابی ایدهآل برای عاشقان سوشی
-
تمر هندی شیپ 250 گرم؛ طعمی ناب و کاربردی در آشپزی و تغذیه1404-02-30
تمر هندی شیپ 250 گرم، محصولی باکیفیت با طعم ترش و شیرین، سرشار از ویتامینها و فیبر، برای سسها، خورشها و...
-
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم | طعم اصیل آشپزی با بهترین کیفیت1404-02-30
ریحان خشک ایتالیایی بایارا 500 گرم، ادویهای باکیفیت برای طعمدهی به پاستا، پیتزا و سالاد. با عطر اصیل و بستهبندی...
-
نان کروتان (Croutons) طعمدار تردان: بهترین انتخاب برای سالاد و سوپ1404-02-30
نان کروتان طعمدار تردان، تکههای ترد و خوشطعم نان، برای افزودن بافت و طعم به سالادها و سوپها. با کیفیت بالا و...
-
معرفی سس ورچستر شایر فرنچز (French's® Worcestershire Sauce)1404-02-30
سس ورچستر شایر فرنچز، چاشنی چندمنظوره با طعم تند و شیرین، برای ماریناد گوشت، غذاهای کبابی و سسهای سالاد ایدهآل است....
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده1404-02-24
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!
عنوان: از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه میدانید؟!
توضیحات کوتاه: گشنیز و تخم گشنیز با طبع سرد و خشک، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی، برای کنترل دیابت، سلامت پوست، قلب، گوارش و کاهش وزن فواید بینظیری دارند.
محتوای پست:
از تخم گشنیز معمولا بهعنوان ادویه استفاده میشود. خواص تخم گشنیز فراوان است و بهعنوان ماده دارویی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. اندازه تخم گشنیز درشت است و رنگ آن قهوهای است و حفره توخالی دارد که عصاره این گیاه نیز در آن است. خواص تخم گشنیز فراوان است و از جمله خواص تخم گشنیز میتوان به مواردی مانند کنترل دیابت، سلامت پوست، درمان ریزش مو، ضدنفخ، کنترل کلسترول، تنظیم قاعدگی، سلامت قلب، درمان روماتیسم، تقویت سیستم عصبی و کاهش وزن اشاره کرد.
خواص درمانی گشنیز:
قبل از بررسی این موضوع که گشنیز برای چی خوبه ابتدا باید با ویژگیهای این گیاه مفید آشنا شویم. گشنیز گیاهی بسیار خوشعطر است که به شکلهای مختلف از آن استفاده میشود. برگ، ساقه و تخم گشنیز دارای خواص مختلفی است و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند. خواص درمانی این گیاه به اندازهای است که به آن لقب گیاه معجزهآسا داده شده است. از گشنیز برای کاهش میزان کلسترول خون، مشکلات پوستی، تنظیم فشارخون، درمان التهاب و ... استفاده میشود. گشنیز گیاهی همهفنحریف و بسیار کاربردی است.
از این گیاه هم بهعنوان ادویه و هم بهصورت چاشنی برای غذاهای مختلف استفاده میشود. نام علمی گشنیز کوریاندروم ساتیوم ال است و بهصورتهای مختلف خام یا خشکشده قابل استفاده است. گشניز دارای 11 ماده از روغنهای اسانسی، مواد معدنی، ویتامینها و 6 نوع اسید است.
سبزی گشنیز یک گیاه بسیار مفید و بسیار خاصیت است که در انواع غذاها و داروهای گیاهی از آن استفاده میکنند. گشنیز حاوی ویتامینهای A، C، B6 است و دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. گشنیز همچنین حاوی فیبر است. سبزی گشنیز داروی معده است و به هضم غذا کمک میکند. درمان سوءهاضمه، سلامت کبد چرب و رفع نفخ از دیگر خواص تخم گشنیز است.
کبد یکی از ارگانهای حیاتی است که عملکردهای حیاتی بسیاری را انجام میدهد برای آشنایی با علائم کبد چرب به مقاله ما مراجعه نمایید.
طبع گشنیز گرم است یا سرد:
طبع گشنیز سرد و خشک است و مصرف این سبزی برای افرادی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمیشود و باید در مصرف گشنیز احتیاط کنند. طبع تخم گشنیز نیز مانند خود سبزی گشنیز سرد و خشک است.
گشنیز در چه غذاهایی استفاده میشود؟
سبزی گشنیز به دلیل دارا بودن عطر و طعمی فوقالعاده در آشپزی ایرانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از این سبزی مفید در انواع سوپها برای طعم بهتر و برای زیبا کردن ظاهر سوپ استفاده میشود. گشنیز کباب و سوپ گشنیز از مشهورترین غذاهایی هستند که از گشنیز در تهیه آنها استفاده میشود. گشنیز تازه برای پخت کوکو و آش مورد استفاده قرار میگیرد. تخم گشنیز را پودر میکنند و از آن بهعنوان ادویه استفاده میکنند. همچنین در غذاهای ایرانی مانند برخی خورشتها، عدسی و عدسپلو از ترکیب پودر تخم گشنیز و زیره سبز بهعنوان ادویه استفاده میکنند.
پستهای مرتبط
-
10 خاصیت زردچوبه که شما را شگفتزده خواهد کرد
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-26زردچوبه، ادویهای طلایی با خواص شگفتانگیز برای سلامتی بدن، ذهن و پوست. از درمان التهاب تا پیشگیری از سرطان، با فواید...ادامه مطلب -
همه چیز درباره خواص زنجبیل در طب سنتی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زنجبیل، ریشهای معجزهآسا با خواص دارویی بینظیر! از لاغری و تسکین درد قاعدگی تا درمان شوره سر و پیشگیری از سرطان، با...ادامه مطلب -
10 مورد از خواص دارچین که از نظر علمی ثابت شده است
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27دارچین، ادویهای ارزشمند با خواص علمی ثابتشده! از کاهش قند خون و بیماریهای قلبی تا مبارزه با سرطان و عفونت، با 10...ادامه مطلب -
خواص زیره سیاه و سبز که از آن بی خبر هستید!
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27زیره سیاه و سبز، ادویههای معطر با فواید بیشمار! از خاصیت ضد نفخ و لاغری تا بهبود گوارش و سلامت مردان، با خواص...ادامه مطلب -
14 خاصیت عالی فلفل سیاه بر اساس پژوهشهای علمی
منتشرشده در: ادویه و چاشنی2025-04-27فلفل سیاه، ادویهای تند و معطر با 14 خاصیت علمی ثابتشده! از بهبود گوارش و کاهش وزن تا مبارزه با سرطان و افسردگی، با...ادامه مطلب
ثبت نظر