کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
آخرین پستها
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
-
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بینظیر غذاها1404-02-24
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم با ادویههای معطر و رنگ جذاب، غذاهای سوخاری مانند مرغ، ماهی و سبزیجات را ترد و...
-
نمک آبی از شایعه تا واقعیت1404-02-23
نمک آبی، سنگ نمک خوراکی ایرانی با رنگ آبی خیرهکننده، سرشار از آهن و مواد معدنی است. این نمک با خواص ضدباکتری، تقویت...
-
کپسول قهوه بلمیو مدل نسپرسو1404-02-23
کپسول قهوه بلمیو، سازگار با دستگاههای نسپرسو، با دانههای مرغوب عربیکا و روبوستا، طعمهای متنوعی از اسپرسو تا لانگو...
-
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف1404-02-23
ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...
-
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی1404-02-23
آرد سوخاری خانگی با طعمی بینظیر و ادویههای معطر، برای غذاهای سوخاری خوشمزه! با نان باگت خشک و ترکیب ادویههایی مثل...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان
آنچوی (Anchovy) یا موتوماهیان (Engraulidae) نام یکی از خانوادههای ماهیان است. این ماهیهای ریز و کوچک در آشپزی کاربرد زیادی دارند و در تهیه بسیاری از غذاها و سسها از همین ماهی آنچوی استفاده میشود. ماهی آنچوی در جنوب ایران صید میشود و معمولاً بهصورت خشکشده به فروش میرسد، اما کنسرو آن (اغلب وارداتی) نیز مانند کنسرو تن ماهی در بازار موجود است که بهصورت صنعتی در روغن یا آبنمک فرآوری شده است. ماهی موتو (حشینه) یکی از گونههای ماهیان سطحزی است و سایز ریز و کوچکی دارد. این ماهی را میتوان در آبهای خلیج فارس صید کرد. ماهی موتو را بعد از صید با تور بر روی شن و ماسه کنار ساحل دریا در زیر نور مستقیم خورشید پهن کرده و خشک میکنند. پس از خشک شدن، شن و ماسه را جدا کرده، ماهیان را کاملاً کوبیده و آسیاب میکنند. سپس آماده استفاده برای طبخ غذاهایasmine است.
موتوماهیان یا آنچوی چیست؟
ماهی آنچوی که به انگلیسی Anchovy نام دارد، یکی از ماهیهای خانواده Engraulidae است. ماهی آنچوی یک ماهی کوچک معمولی است که اکثر گونههای آن در آبهای دریایی یافت میشوند. ماهیهای آنچوی در اقیانوس اطلس، هند و اقیانوس آرام، و در دریای سیاه و دریای مدیترانه یافت میشوند و بیش از 140 گونه در 17 دستهبندی مختلف دارند. آنچویها معمولاً بهعنوان ماهیهای روغنی طبقهبندی میشوند. آنچویها کوچک، ماهیهایی سبز با انعکاس رنگ آبی و یک نوار نقرهای روی آنها (از باله تا دم) دیده میشوند.
پستهای مرتبط
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
منتشرشده در: آشپزی2025-05-09جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...ادامه مطلب -
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف
منتشرشده در: آشپزی2025-05-13ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...ادامه مطلب -
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بینظیر غذاها
منتشرشده در: آشپزی2025-05-14پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم با ادویههای معطر و رنگ جذاب، غذاهای سوخاری مانند مرغ، ماهی و سبزیجات را ترد و...ادامه مطلب -
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی
منتشرشده در: آشپزی2025-05-14سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...ادامه مطلب
ثبت نظر