کره بادام زمینی خالص پخش پارسه، 100% طبیعی و بدون افزودنی، سرشار از پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است. برای صبحانه،...
آخرین پستها
-
کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده
-
دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کرهای در فروشگاه پخش پارسه1404-02-24
دوکبوکی، غذای سنتی کرهای با کیک برنج و سس فلفل قرمز تند، طعمی بینظیر دارد. این غذای خیابانی محبوب را از فروشگاه پخش...
-
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی1404-02-24
سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...
-
مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورقهای نازک سویا1404-02-24
مامه نوری، ورقهای نازک سویا، جایگزینی سالم و بدون گلوتن برای ورقهای نوری است. با پروتئین بالا و کالری کم، برای سوشی...
-
سالاد سزار: تاریخچه، مواد تشکیلدهنده، و معرفی ادویه سالاد سزار پیزارلا پا در بستههای 500 و 60 گرمی1404-02-24
سالاد سزار، سالادی کلاسیک و محبوب با کاهو رومانی، کروتان، پنیر پارمزان و سس مخصوص است. ادویه سالاد سزار پیزارلا پا با...
-
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بینظیر غذاها1404-02-24
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم با ادویههای معطر و رنگ جذاب، غذاهای سوخاری مانند مرغ، ماهی و سبزیجات را ترد و...
-
نمک آبی از شایعه تا واقعیت1404-02-23
نمک آبی، سنگ نمک خوراکی ایرانی با رنگ آبی خیرهکننده، سرشار از آهن و مواد معدنی است. این نمک با خواص ضدباکتری، تقویت...
-
کپسول قهوه بلمیو مدل نسپرسو1404-02-23
کپسول قهوه بلمیو، سازگار با دستگاههای نسپرسو، با دانههای مرغوب عربیکا و روبوستا، طعمهای متنوعی از اسپرسو تا لانگو...
-
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف1404-02-23
ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...
-
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی1404-02-23
آرد سوخاری خانگی با طعمی بینظیر و ادویههای معطر، برای غذاهای سوخاری خوشمزه! با نان باگت خشک و ترکیب ادویههایی مثل...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
مرحله اول:
برای تهیه جوجه کباب تندوری به روش رستورانی خوشمزه در ابتدای کار استخوانهای موجود در رانهای مرغ را خارج میکنیم، سپس آنها را بهصورت تکههای کوچک خرد میکنیم و درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم:
در این مرحله روغن زیتون را به همراه ماست و زعفران دمکرده به کاسه حاوی مواد میافزاییم و مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. در ادامه ادویه تندوری را به همراه پاپریکا، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم:
حالا مواد را مخلوط میکنیم تا با ادویهها ترکیب شوند، سپس گوشت مرغ را کمی درشتتر از جوجه کباب خرد میکنیم و روی هر قطعه گوشت با یک کارد تیز چند برش ایجاد میکنیم، سپس به این سس اضافه میکنیم.
مرحله چهارم:
در این مرحله گوشت مرغ را بهخوبی با سس ترکیب میکنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و بهخوبی طعم سس را بگیرد.
مرحله پنجم:
پس از اینکه گوشت مرغ طعمدار شد، کاسه را از یخچال خارج میکنیم، سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. در همین حال سینی فر را با فویل آلومینیومی بهطور کامل میپوشانیم و فویل را چرب میکنیم.
مرحله ششم:
در این مرحله تکههای گوشت مرغ را درون سینی فر میچینیم و در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا جوجهها کباب شوند. حدوداً بین 25 تا 35 دقیقه برای پخت کامل جوجهها زمان نیاز است، در پایان چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی جوجهها رنگ بگیرد.
پستهای مرتبط
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان
منتشرشده در: آشپزی2025-05-09ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...ادامه مطلب -
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف
منتشرشده در: آشپزی2025-05-13ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...ادامه مطلب -
پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بینظیر غذاها
منتشرشده در: آشپزی2025-05-14پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم با ادویههای معطر و رنگ جذاب، غذاهای سوخاری مانند مرغ، ماهی و سبزیجات را ترد و...ادامه مطلب -
همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی
منتشرشده در: آشپزی2025-05-14سویا سس، چاشنی محبوب آسیایی حاصل تخمیر سویا و گندم، با طعم غنی و انواع سبک، تیره و بدون گلوتن، برای طعمدهی به غذاها...ادامه مطلب
ثبت نظر