ادویه جات

غذاها بدون ادویه ها طعم و مزه ای ندارند. ادویه ها علاوه بر خوش طعم تر کردن غذاها، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی هم مورد استفاده قرار می گیرند و همین طور خواص دارویی گسترده ای دارند. در این مقاله همه چیز درباره ادویه ها را با هم مرور خواهیم کرد و از معجزه آن ها مطلع خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

در هنر آشپزی، کلمه ادویه به هر قسمت خشک شده از گیاه، به غیر از برگ اشاره می کند که برای چاشنی و طعم دادن به دستور غذا استفاده می شود، اما به عنوان ماده اصلی استفاده نمی شود. اما چرا اغلب نه برگ های خشک شده ادویه نمی گوییم؟ زیرا برگ گیاهان که به صورت خشک شده مورد استفاده قرار می گیرند گیاهان دارویی محسوب می شوند. هر قسمت دیگری از گیاه، از جمله پوست خشک، ریشه، دانه ها، شاخه ها یا هر قسمت دیگری از گیاه بجز برگ آن، ادویه محسوب می شود. امروزه هند بزرگ ترین مصرف کننده، تولید کننده و صادرکننده ادویه جات در جهان است و ادویه های هندی از جمله بهترین و مرغوب ترین ادویه ها در جهان محسوب می شوند.

ادویه جات
Showing 1 - 10 of 24 contents
visibility 124
visibility 248

نمک آبی از شایعه تا واقعیت

نمک آبی چیست یکی از انواع سنگ نمکهای خوراکی، سنگ نمک آبی...
visibility 1093

ادویه آرد سوخاری چیست و ترکیبات و طرز تهیه در منزل، خواص، نحوه مصرف

مزه دار کردن و طعم دار کردن مواد پروتئینی همچون: گوشت،...
visibility 641

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی

آرد سوخاری باید مزه خاص داشته باشد که بتواند یک غذای...
visibility 1250

معرفی ادویه زعتر

زعتر ادویه ترکیبی از چند ادویه دیگر همراه با طعم های...
visibility 2870

نمک آجینوموتو چیست ؟!

AJI-NO-MOTO بالاترین کیفیت چاشنی UMAMI (حس پنجم چشایی )...
visibility 995

بسباسه پوست جوز هندی - Mace

بسپاسه (بسباسه) بسپاسه یا چارگون، پوست جوزبوا یا...
visibility 795

دانه های بهشت Grains of Paradise

دانه های بهشت Grains of Paradise: دانه های بهشت دانه های...
visibility 280

مهم ترین خواص رازیانه چیست و چرا مصرف کنیم؟

رازیانه یا بادیان گیاهی زمستانی است که از خانواده...
visibility 2253

از خواص تخم گشنیز و خواص گشنیز چه می دانید؟!

از تخم گشنیز معمولا به عنوان ادویه استفاده می‌شود. خواص...