نمک آجینوموتو چیست ؟!
AJI-NO-MOTO بالاترین کیفیت چاشنی UMAMI (حس پنجم چشایی ) در جهان است و چند پینچ از آن برای غذای شما، جوانه های چشایی را تحریک خواهد کرد .این محصول از ذرت تهیه شده است که از طریق فرایند تخمیر مشابه پنیر و ماست ساخته شده است.
در حالی که Aji No Moto به مواد اولیه لذیذی خاصی میدهد ،طعم خاصی ندارد و از آن میتوان در هر نوع غذایی استفاده کرد.
نمک آجی تو موتو، نمکی بسیار با کیفیت و فوق العاده از این شرکت ژاپنی است. این شرکت در زمینه تولید محصولات جایگزین شکر، چاشنی ها، دانه های روغنی، گلوتامین ها، آمینو اسید ها و … فعالیت دارد. این شرکت در سال 1917 تاسیس گردید و با قدمی بیش از یک قرن، محصولات با کیفیت جهانی را همواره به بازار عرضه کرده است. یکی از مهم ترین فعالیت های این شرکت در حوزه تولید اسید آمینه ها برای مصارف غذایی، پزشکی، دام و طیور است که به طور جدی و پیشرفته ای در این زمینه فعالیت دارد.
نمک آجی نو موتو تشکیل شده از 99% گلوتامات مونو سدیم می باشد. این محصول در واقع اولین محصول تولیدی توسط این شرکت بوده که به سرعت در ژاپن و چین، و سپس در بیش از 30 کشور دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. اما گلوتامات مونوسدیم چیست؟
این ماده از تخمیر نشاسته و نیشکر به طور طبیعی حاصل می گردد و ضاهری مشابه شکر یا نمک دارد. اما به طور قطع با وجود سدیم در این فرمول، ما با نمک مواجه هستیم. گلوتامات نیز یک نوع اسید آمینه حیاتی در بدن است که به طور طبیعی در بدن انسان و غذاها یافت می شود. MSG )گلوتامات مونوسدیم(، منجر به عطر و طعم بیشتر غذا نیز می گردد و باعث ایجاد مزه ای اصیل و خوش طعم از ترکیب مواد غذایی می گردد.
همچنین نمک آجی نو موتو دارای گواهینامه حلال و گواهینامه ها و تاییدیه های بین المللی نیز می باشد
create حامد غفاری today 02/03/02 visibility 2870 بازدید