طرز تهیه جوجه کباب تندوری

طرز تهیه جوجه کباب تندوری

مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تندوری به روش رستورانی خوشمزه در ابتدای کار استخوان های موجود در ران های مرغ را خارج می کنیم، سپس آنها را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را به همراه ماست و زعفران دم کرده به کاسه حاوی مواد می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه ادویه تندوری را به همراه پاپریکا، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا مواد را مخلوط می کنیم تا با ادویه ها ترکیب شوندف سپس گوشت مرغ را کمی درشت تر از جوجه کباب خرد می کنیم و روی هر قطعه گوشت ا یک کارد تیز چند برش ایجاد می کنیم، سپس به این سس اضافه می کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله گوشت مرغ را به خوبی با سس ترکیب می کنیم، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و به خوبی طعم سس را بگیرد.

مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در همین روی سینی فر را با فویل آلومینیومی به طور کامل می پوشانیم و فویل را چرب می کنیم.


مرحله ششم
در این مرحله تکه های گوشت مرغ را درون سینی فر می چینیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا جوجه ها کباب شوند. حدودا بین 25 تا 35 دقیقه برای پخت کامل جوجه ها زمان نیاز است، در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی جوجه ها رنگ بگیرد.



create حامد غفاری today 02/02/29 visibility 2519 بازدید