- ناموجود

رشته نودل اودون
وزن 500 گرم
برند Aoi
Aoi Dried Udon Noodles
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
اودون (به انگلیسی: Udon) (به ژاپنی: うどん) به یک نوع نودل ژاپنی تهیه شده از آرد گندم یا غذای تهیه شده از این نوع نودل گفته میشود. مشخصات این نوع نودل کلفتی و ضخامت آن است. اودون جزو غذاهای گرم است و معمولاً در داخل سوپ اودون که دارای طعمهای مختلف است، سرو میشود. از قدیم اودون به عنوان یک غذای سبک جایگزین برنج یا در برخی از اعیاد و مراسم خورده میشد.
انواع اودون
زارو اودون:رشته را پس از پخت با آب سرد شسته و بر روی زارو (صافیای از جنس خیزران) قرار میدهند. سپس اودون در سس جداگانه مخصوصی به نام تسویو فر برده شده و خورده میشود.
بوکاکه اودون:بر روی اودون سس سویا ریخته و میخورند.
کیتسونه اودون: بر روی اودون یک آبوراآگه میگذارند.
تمپورا اودون:بر روی اودون تمپورا قرار میدهند.
برگه داده
مرجع خاص