آخرین پست‌ها

پست‌های آرشیوشده

طرز تهیه آرد سوخاری خانگی

آرد سوخاری باید مزه خاصی داشته باشد که بتواند یک غذای سوخاری خوشمزه را آماده کند. بهترین کار هم این است که خودمان دست به کار شویم و آرد سوخاری خانگی تهیه کنیم تا همان مزه‌ای که می‌خواهیم را داشته باشیم.

مواد لازم:

  • خمیر خشک‌شده لای نان باگت
  • پودر آویشن
  • پودر فلفل سیاه
  • پودر فلفل قرمز
  • پودر پاپریکا
  • پودر سیر
  • پودر پیاز
  • پودر زنجبیل

آرد سوخاری اسپایسی به فلفل قرمز و سیاه بیشتری نیاز دارد و اگر مزه تندی را دوست دارید، باید مقدار بیشتری فلفل قرمز به ترکیب اضافه کنید.

مراحل تهیه آرد سوخاری خانگی:
خمیری که از میان نان باگت جدا کرده‌اید را بگذارید تا چند روز در فضای خانه بماند تا خشک شود. سپس در یک ظرف بگذارید و آن را خرد کنید. از ادویه‌های گفته‌شده به میزان دلخواه اضافه کنید، اما دقت کنید که آویشن و زنجبیل در کمترین میزان باشد، زیرا عطر شدید و غالب دارند که مزه غذا را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

اگر غذای تند دوست ندارید، می‌توانید فلفل قرمز را به‌طور کامل حذف کنید و فقط از فلفل سیاه استفاده کنید. این نکته را توجه کنید که فلفل سیاه خاصیت از بین بردن طعم و عطر ماندگی دارد.

با ترکیب ادویه‌ها، آرد سوخاری آماده است. برای ماندگاری بهتر باید در یخچال نگهداری شود. نوش جان!

منتشرشده در: متفرقه

ثبت نظر