نمک آبی، سنگ نمک خوراکی ایرانی با رنگ آبی خیرهکننده، سرشار از آهن و مواد معدنی است. این نمک با خواص ضدباکتری، تقویت...
آخرین پستها
-
نمک آبی از شایعه تا واقعیت
-
کپسول قهوه بلمیو مدل نسپرسو1404-02-23
کپسول قهوه بلمیو، سازگار با دستگاههای نسپرسو، با دانههای مرغوب عربیکا و روبوستا، طعمهای متنوعی از اسپرسو تا لانگو...
-
ادویه آرد سوخاری چیست؟ ترکیبات، طرز تهیه در منزل، خواص و نحوه مصرف1404-02-23
ادویه آرد سوخاری، ترکیبی معطر برای طعمدار کردن مرغ، ماهی و گوشت قبل از سرخ کردن است. با دستور خانگی ساده و...
-
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی1404-02-23
آرد سوخاری خانگی با طعمی بینظیر و ادویههای معطر، برای غذاهای سوخاری خوشمزه! با نان باگت خشک و ترکیب ادویههایی مثل...
-
معرفی ادویه زعتر1404-02-23
زعتر، ادویهای معطر و ترکیبی از آویشن کوهی، سماق و کنجد، با طعمی شبیه آویشن و اورگانو، در آشپزی خاورمیانهای کاربرد...
-
بابل تی چیست؟ چه خواصی دارد؟1404-02-19
بابل تی، نوشیدنی تایوانی با چای شیرین، شیر و دانههای تاپیوکا، ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد. حاوی آهن و آنتیاکسیدان...
-
نمک آجینوموتو چیست؟!1404-02-19
نمک آجینوموتو، چاشنی UMAMI با 99% گلوتامات مونوسدیم، از تخمیر ذرت تهیه شده و طعم غذا را غنیتر میکند. محصولی با...
-
آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان1404-02-19
ماهی آنچوی، ماهی کوچک و روغنی از خانواده Engraulidae، در آشپزی برای تهیه سسها و غذاها کاربرد دارد. در جنوب ایران صید...
-
طرز تهیه جوجه کباب تندوری1404-02-19
جوجه کباب تندوری، غذای خوشمزه رستورانی با طعم تند و معطر، با استفاده از ادویه تندوری، ماست و زعفران تهیه میشود. این...
-
بسباسه پوست جوز هندی - Mace1404-02-19
بسباسه یا پوست جوز هندی، ادویهای معطر با طبع گرم و خشک، برای تقویت قوای جنسی، رحم، گوارش، درمان سردرد و خوشبو کردن...
دستهبندیهای وبلاگ
جستجو در وبلاگ
پستهای آرشیوشده
طرز تهیه آرد سوخاری خانگی
آرد سوخاری باید مزه خاصی داشته باشد که بتواند یک غذای سوخاری خوشمزه را آماده کند. بهترین کار هم این است که خودمان دست به کار شویم و آرد سوخاری خانگی تهیه کنیم تا همان مزهای که میخواهیم را داشته باشیم.
مواد لازم:
- خمیر خشکشده لای نان باگت
- پودر آویشن
- پودر فلفل سیاه
- پودر فلفل قرمز
- پودر پاپریکا
- پودر سیر
- پودر پیاز
- پودر زنجبیل
آرد سوخاری اسپایسی به فلفل قرمز و سیاه بیشتری نیاز دارد و اگر مزه تندی را دوست دارید، باید مقدار بیشتری فلفل قرمز به ترکیب اضافه کنید.
مراحل تهیه آرد سوخاری خانگی:
خمیری که از میان نان باگت جدا کردهاید را بگذارید تا چند روز در فضای خانه بماند تا خشک شود. سپس در یک ظرف بگذارید و آن را خرد کنید. از ادویههای گفتهشده به میزان دلخواه اضافه کنید، اما دقت کنید که آویشن و زنجبیل در کمترین میزان باشد، زیرا عطر شدید و غالب دارند که مزه غذا را تحتتأثیر قرار میدهد.
اگر غذای تند دوست ندارید، میتوانید فلفل قرمز را بهطور کامل حذف کنید و فقط از فلفل سیاه استفاده کنید. این نکته را توجه کنید که فلفل سیاه خاصیت از بین بردن طعم و عطر ماندگی دارد.
با ترکیب ادویهها، آرد سوخاری آماده است. برای ماندگاری بهتر باید در یخچال نگهداری شود. نوش جان!
پستهای مرتبط
-
بابل تی چیست؟ چه خواصی دارد؟
منتشرشده در: متفرقه2025-05-09بابل تی، نوشیدنی تایوانی با چای شیرین، شیر و دانههای تاپیوکا، ظاهری جذاب و طعمی شیرین دارد. حاوی آهن و آنتیاکسیدان...ادامه مطلب
ثبت نظر