آشپزی و تغذیه

آشپزی و تغذیه
Showing 1 - 7 of 7 contents
visibility 11

کره بادام زمینی خالص پخش پارسه: فواید، خواص و موارد استفاده

کره بادام زمینی خالص پخش پارسه محصولی با کیفیت و صد...
visibility 52

دوکبوکی (Tteokbokki) - غذای محبوب کره‌ای در فروشگاه پخش پارسه

دوکبوکی (Tteokbokki) یکی از غذاهای سنتی و محبوب کره‌ای...
visibility 136

همه چیز درباره سویا سس: انواع، مزایا، کاربردها و موارد استفاده در آشپزی

سویا سس (Soy Sauce) یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها در آشپزی...
visibility 46

مامه نوری (Mamenori) چیست؟ مزایا، کاربردها و موارد استفاده این ورق‌های نازک سویا

مامه نوری (Mamenori) یا ورق‌های نازک سویا یک ماده غذایی...
visibility 60

پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم: راز خوشمزگی و تردی بی‌نظیر غذاها

پودر سوخاری نارنجی تردان 1000 گرم ، یکی از بهترین...
visibility 4675

آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان

تن ماهی آنچوی آنچوی Anchovy موتوماهیان یا آنچوی‌ماهیان...
visibility 2370

طرز تهیه جوجه کباب تندوری

مرحله اول برای تهیه جوجه کباب تندوری به روش رستورانی...