طرز تهیه آرد سوخاری خانگی
آرد سوخاری باید مزه خاص داشته باشد که بتواند یک غذای سوخاری خوشمزه را آماده کند. بهترین کار هم این است که خودمان دست به کار شویم و آرد سوخاری خانگی تهیه کنید تا همان مزه که میخواهیم را داشته باشیم. ویدئو در انتها مطلب قرار داده شده است.
خمیر خشک شده لای نان باگت
پودر آویشن
پودر فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
پودر پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
پودر زنجبیل
آرد سوخاری اسپایسی به فلفل قرمز و سیاه بیشتری نیاز دارد و اگر شما مزه تندی را دوست دارید باید مقدار بیشتری فلفل قرمز بر روی ترکیب پوشید.
مراحل تهیه آرد سوخاری خونگی
خمیری که از میان نان باگت جدا کرده اید را بگذارید تا چند روز در فضای خانه بماند تا خشک شود. سپس در یک ظرف بگذارید و آن را خرد کنید. از ادویه های گفته شده به میزان دلخواه بریزید اما دقت کنید که آویشن و زنجبیل در کمترین میزان باشد زیرا عطر شدید و غالب دارند که مزه غذا را تحت تاثیر قرار می دهد.
اگر غذای تند دوست ندارید می توانید فلفل قرمز را به کل حذف کنیم و فقط از فلفل سیاه استفاده کنید این نکته را توجه کنید که فلفل سیاه خاصیت از بین بردن طعم و عطر موندگی دارد.
با ترکیب ادویه ها، آرد سوخاری آماده است. برای ماندگاری بهتر باید در یخچال نگهداری شود. نوش جان!
create حامد غفاری today 02/07/29 visibility 601 بازدید