آشنایی با ماهی آنچوی یا موتوماهیان
تن ماهی آنچوی
آنچوی Anchovy موتوماهیان یا آنچویماهیان (Engraulidae) نام یکی از خانوادهها از ماهیان است.این ماهی های ریز و کوچولو در آشپزی کاربرد زیادی دارند و در تهیه خیلی از غذاها و سسها از همین ماهی آنچوی استفاده میشه.ماهی آنچوی در جنوب ایران صید میشه و معمولا به صورت خشک شده به فروش میرسه منتها کنسروش (خارجیش البته) رو هم میشه (دقیقا مثل کنسرو تن ماهی) از بازار تهیه کرد که به صورت صنعتی در روغن یا آب نمک فراوری شده.ماهی موتو (حشینه) یکی از گونه های ماهیان سطح زی است و سایز ریز و کوچکی دارد. این ماهی را میتوان در آبهای خلیج فارس صید کرد.ماهی موتو را بعد از صید با تور بروی شن و ماسه کنار ساحل دریا در زیر نور مستقیم خورشید پهن کرده و خشک میکنند. و پس از خشک شدن،شن و ماسه رو جدا کرده، ماهیان را کاملا کوبیده و آسیاب میکنند. سپس آماده استفاده برای طبخ غذاهای محلی است.
موتوماهیان یا آنچوی چیست؟
ماهی آنچوی که به انگلیسی Anchovy نام دارد، نام یکی از ماهی های خانواده Engraulidae از ماهی ها است. ماهی آنچوی یک ماهی کوچک معمولی است که اکثر گونه های آن در آب های دریایی یافت می شوند،ماهی های آنچوی در اقیانوس اطلس، هند و اقیانوس آرام، و در دریای سیاه و دریای مدیترانه یافت می شوند و بیش از 140 گونه در 17 دسته بندی مختلف دارند. آنچوی ها معمولا به عنوان ماهی های روغنی طبقه بندی می شوند. آنچوی ها کوچک، ماهی هایی سبز با انعکاس رنگ آبی و یک نوار نقره ای روی آنها (از باله تا دم) دیده می شوند.
create حامد غفاری today 02/03/02 visibility 5082 بازدید