اگ نودل 400 گرمی
اگ نودل 400 گرمی
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
اگ نودل چیست ؟
تفاوت پاستا معمولی با نودل تخم مرغ ، در میزان استفاده از تخم مرغ در ترکیب آنست .
این محصول ، با نسبت بیشتری تخم مرغ به آرد تهیه می شود .
در ترکیب پاستا معمولی از آرد سمولینا ، آرد گندم ، آب و مقدار کمتری تخم مرغ استفاده می شود .
در تاریخچه ی نودل ها ، آمده است که مردم آسیا و اروپا هرکدام به شیوه ی خود ، نودل تخم مرغ را خودشان با استفاده از خمیر ، شیر و تخم مرغ تهیه می کردند.
اما به مرور اگ نودل ها به صنعت نیز راه یافتند و تولید این محصول در مقیاس زیاد نیز رایج شد .
20 درصدِ اگ نودل از تخم مرغ تشکیل شده است و به همین خاطر ، نودل تخم مرغ حاوی مقدار بیشتری چربی به نسبت مدل معمولی آنست .
اما اگ نودل عطر و طعم بهترین نسبت به نودل معمولی دارد .