

طعم دهنده پودری پیاز و جعفری
برای چیپس و ذرت بو داده (پاپکورن)
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
طعم دهنده پیاز و جعفری ترکیبی پودری، از پودر جعفری و پیاز تازه، نمک تصفیه شده خوراکی و ادویه جات طبیعی می باشد. ترکیب عطر و طعم جعفری و پیاز مزهای دلپذیر متناسب با ذائقه اصیل ایرانی به غذاهای میدهد.اغلب ما از طرفداران طعم دهنده پیاز و جعفری در خوراکیها به ویژه چیپسهایی با این طعم هستیم.پیاز منبعی از آنتی اکسیدانهاست. آنتی اکسیدانها میتوانند احتمال ابتلا به سرطانهای مختلف از جمله سرطان روده بزرگ، مری، معده را در بدن کاهش دهند و سیستم ایمنی را نیز تقویت کنند. پیاز ترکیباتی از جمله آهن، فسفر، کلسیم، قند، گوگرد، فیبر، فولات، سدیم، پتاسیم و ویتامینهای B ،A و C دارد. این ویتامینها و مواد معدنی خواص بسیاری را برای پیاز به ارمغان آورده است که از آن جمله میتوان اشاره کرد به: -کاهش افسردگی به علت دارا بودن فولات -کمک به حفظ سلامت پوست و مو -کاهش فشار خون -کاهش احتمال بروز حمله قلبی -ضد التهاب -تقویت سیستم ایمنی بدن -تقویت استخوان و کاهش ریسک ابتلا به پوکی استخوان -ضد باکتری. همچنین جعفری سرشار از مواد معدنی و ویتامینها از قبیل آهن، فسفر، پتاسیم، ید، کلسیم و ویتامینهای A و C است؛ از اینرو خواص چشمگیری برای سلامتی دارد که شاید باورتان نشود. برخی از خواص جعفری را عبارتند از: -پیشگیری از سرطان -حفظ سلامت کلیهها و کمک به دفع سنگ کلیه -تقویت سیستم ایمنی بدن -کمک به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن -کمک به هضم غذا. از طعم دهنده طبیعی پیاز و جعفری میتوان برای تهیه انواع خوراکیها بعد از طبخ، سرخ کردن، بو دادن به صورت پاششی روی ماده ی غذایی استفاده کرد.موارد مصرف این طعم دهنده ی بینظیر عبارت است از: - طعم دار کردن چیپس - طعم دار کردن پاپ کورن - طعم دار کردن سیب زمینی سرخ کرده - پیتزا - پودر سوخاری - آجیل - سایر مواد غذایی سرخ کردنی -سوپ با طعم پیاز و جعفری. میزان مصرف پیشنهادی برای این محصول یک قاشق غذاخوری برای یک پیمانه (یک لیوان) از محصول می باشد. شرایط نگهداری: -در جای خشک و خنک نگهداری شود. - پس از مصرف درب بسته بندی،محکم بسته شود.