

طعم دهنده پودری کچاپ
برای چیپس و ذرت بو داده (پاپکورن)
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
طعم دهنده کچاپ یکی از طعم دهندههای پودری بسیار پرطرفدار در صنعت تولید اسنک است. این طعم دهنده از گوجه فرنگی تازه، ادویه جات و سبزیجات تازه، نمک و... با توجه به ذائقه ی اصیل ایرانی تهیه شده است. از طعم دهنده طبیعی کچاپ میتوان برای تهیه انواع خوراکیها بعد از طبخ، سرخ کردن، بو دادن و... به صورت پاششی روی ماده ی غذایی استفاده کرد. متداولترین کاربردهای طعم دهنده کچاپ عبارت است از: - چیپس - پاپ کورن - سیب زمینی سرخ کرده - ترتیلا - کرانچی - پیتزا - سس کچاپ - پودر سوخاری - آجیل - انواع غذا های سرخ کردنی. این محصول کاملا طبیعی می باشد و هیچ گونه مواد مضری در آن وجود ندارد.میزان مصرف پیشنهادی برای این محصول یک قاشق غذاخوری برای یک پیمانه (یک لیوان) از محصول می باشد. شرایط نگهداری: -در جای خشک و خنک نگهداری شود. -پس از مصرف، درب بسته بندی محکم بسته شود.