نودل سامیانگ 1963 رامن 120 گرم
search
  • نودل سامیانگ 1963 رامن 120 گرم
در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید

نودل سامیانگ 1963 رامن 120 گرم

‎تومان55,000

نودل سامیانگ
1963 رامن
وزن 120 گرم

تعداد
ناموجود

در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید
راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

سامیانگ رامن 1963: اولین نودل کره ی جنوبی رامن 1963 بوده که شرکت سامیانگ شروع کننده آن بوده و شخصی به اسم

جونگ یون جیٔون اولین کسی بود که تکنولوژی درست کردن رامن را از ژاپن به کره اورد. این نودل با تندی متعادل و مزه ای شبیه به مرغ دودی از طرفداران خاص خود برخوردار است. برای درست کردن این نودل: دو لیوان آب را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم که به جوش بیاید. حال پودر و مواد خشک را به همراه نودل ها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم رشته ها پخته شوند.

اگر دوست داشتید میتوانید بعد از باز شدن رشته ها از یکدیگر یک تخم مرغ را اضافه کنید ولی دقت کنید که بعد از اضافه کردن تخم مرغ دیگر نودل را هم نزنید و اجازه بدهید به مدت 3 دقیقه نودل ها پخته شوند.

در آخر نودل ها را به همراه کیمچی کاهو/ترب/پیازچه و یا کیمچی خیار سرو کرده.

نظرات (0)

اطلاعات محصول

نوع محصول
مایع
بسته بندی
بطری