نودل سامیانگ 1963 رامن 120 گرم
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
سامیانگ رامن 1963: اولین نودل کره ی جنوبی رامن 1963 بوده که شرکت سامیانگ شروع کننده آن بوده و شخصی به اسم
جونگ یون جیٔون اولین کسی بود که تکنولوژی درست کردن رامن را از ژاپن به کره اورد. این نودل با تندی متعادل و مزه ای شبیه به مرغ دودی از طرفداران خاص خود برخوردار است. برای درست کردن این نودل: دو لیوان آب را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم که به جوش بیاید. حال پودر و مواد خشک را به همراه نودل ها اضافه میکنیم و اجازه میدهیم رشته ها پخته شوند.
اگر دوست داشتید میتوانید بعد از باز شدن رشته ها از یکدیگر یک تخم مرغ را اضافه کنید ولی دقت کنید که بعد از اضافه کردن تخم مرغ دیگر نودل را هم نزنید و اجازه بدهید به مدت 3 دقیقه نودل ها پخته شوند.
در آخر نودل ها را به همراه کیمچی کاهو/ترب/پیازچه و یا کیمچی خیار سرو کرده.