



ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
در سراسر دنیا بطور قطع، آشپزی هندی به نوعی با شیوه پختن غذا در تندور ( تنور ) ارتباط پیدا می کند. این نوع شیوه آشپزی به تقریبا 2000 سال قبل و مصر باستان باز می گردد. در آن روزگار، مصریان باستان با استفاده از اجاق های گلی که در داخل زمین ساخته بودند، نان مورد نیاز کارگران مشغول در ساخت اهرام را می پختند. با گذشت زمان این شیوه پخت از مصر به سرزمین پارس گسترش یافت و متعاقب آن به وسیله مبادلات تجاری به شمال هند رسید. در این دوره تنورهای پارسی شکل دیگری از اجاق های گلی مصری بودند. اجاق های تندور همانند اجاق های معمولی کار می کنند، اما به علت شکل استوانه ای آنها پوشش حرارتی کامل تری را در هنگام پخت و پز فراهم کرده و به دمای بالاتری نسبت به اجاق های معمولی می رسند. این امر باعث پخت سریع تر غذا و حفظ تردی گوشت می شود.