نودل سامیانگ چاچارونی و سس لوبیا سیاه 140 گرم
ارجاع: 074603005922
نودل چاچارونی و سس لوبیا سیاه
حاوی نودل، ادویه و سس
کیفیت بسیار بالای رشته، ادویه و سس
طعم قوی و بسیار خوشمزه
کشور تولید کننده: کره جنوبی
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
چاچارونی:
نودل های چاچارونی در واقعه همان غذای معروف کره ای جاجانگ میون هست اما با این تفاوت که نودل های چاچارونی برای کسانی که نمیتونن غذای تند بخورن مناسبه و با توجه به داشتن سس لوبیای سیاه یک مزه شیرین دلپذیر دارت درعین حال با داشتن روغن زیتون یک مزه گس دارد که دقیقا حس زیتون خوردن را تداعی میکند.
با اینکه نودل های چاچارونی معمولا پودر به همراه دارند و هیچ سسی در بسته بندی آنها نیست به صورت سسی درست میشوند اما در صورتی که همراه سس باشند دستور آن متفاوت خواهد بود.
اگر پودر همراه با نودل چاچارونی بود:
یک لیوان و نصف آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاید.
در این زمان پودر و رشته را اضافه میکنیم و(اگر سبزیجات خشک شده همراه نودل بود آنها را در این مرحله اضافه کنید) اجازه میدهیم نودل ها پخته شود و آب نودل ها کم شود و به حالت سس در بیاید.
بعد از اینکه نودل از حال سوپی خارج شد و به صورت سس غلیظ در آمد میتوانید آن را سرو کنید.
برای تزیین این نودل میتوانید از نیمرو عسلی استفاده کنید. بهترین پیشنهاد برای ساید دیش کنار این نودل ترشی ترب زرد است.
اگر نودل به همراه سس بود:
آب را روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاید.
در این مرحله سبزیجات خشک همراه نودل و رشته ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که نودل ها پخته شود. بعد از پخته شدن نودل، آنها را آبکش کرده و در ظرف برمیگردانیم، حال سس را اضافه کرده و اجازه به مدت 30 ثانیه آن را رو حرارت مخلوط میکنیم.