نودل سامیانگ مرغ تند با خامه و پنیر 140 گرم
search
  • نودل سامیانگ مرغ تند با خامه و پنیر 140 گرم
در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید

نودل سامیانگ مرغ تند با خامه و پنیر 140 گرم

‎تومان155,000

نودل سامیانگ مرغ تند با خامه و پنیر، ترکیبی بی‌نظیر از تندی آتشین و طعم خامه‌ای پنیری! این نودل کره‌ای 140 گرمی، یک وعده سریع و لذیذ برای عاشقان طعم‌های کره‌ای است. آماده‌سازی آسان، مناسب برای هر لحظه.

نوع بسته بندی محصول: 1 عدد تکی
تعداد
ناموجود

در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید
راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

اگر طرفدار طعم‌های خاص و متفاوت هستید، نودل سامیانگ مرغ تند با خامه و پنیر را از دست ندهید!
این نودل کره‌ای معروف با سس تند مخصوص و پودر پنیر خامه‌ای ترکیب شده تا تعادلی فوق‌العاده بین تندی، خامه‌ای بودن و مزه غنی مرغ ایجاد کند. بافت نودل‌ها ضخیم و باکیفیت هستند و بعد از پخت، طعمی عمیق و دلنشین به خود می‌گیرند.

وزن: 140 گرم
طعم: مرغ تند با خامه و پنیر
کشور تولیدکننده: کره جنوبی
زمان آماده‌سازی: کمتر از 5 دقیقه
مناسب برای: طرفداران غذاهای تند، دوست‌داران نودل آسیایی و کسانی که به دنبال یک وعده سریع و متفاوت هستند.

این نودل انتخابی فوق‌العاده برای ناهار، شام یا حتی میان‌وعده‌ای خاص است. می‌توانید آن را با سبزیجات، تخم‌مرغ آب‌پز یا گوشت دلخواه ترکیب کنید و لذت یک وعده غذایی کامل را تجربه نمایید.

کربونارا خامه ای:
در این مدل، به دلیل داشتن خامه و پنیر پیشتر، تندی ملایم تری رو نسبت به مدل کربونارا داریم و احساس پاستایی رو با تندی کمتر و پنیر زیاد به شما القا میکنه.

آب را روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاید. در این مرحله رشته ها را اضافه میکنیم و زمانی که نیم پز شد آنهارا آب کش میکنیم. مقدار نصف لیوان شیر را روی حرارت گذاشته و نودل ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کامل چخته شوند و شیر غلیظ شود و حالت خامه ای بگیرد. بعد از پخته شدن نودل، آنها در ظرف سرو میریزیم.

سس و پودر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنید. اگر شما از جمله دست کسانی هستید که به پنیر علاقه خیلی زیادی دارید میتونید قبل از اضافه کردن نودل ها به شیر پنیر ورقه ای چدار،گودا یا پنیر پیتزا را به شیر اضافه کنید و اجازه بدهید پنیر ها همراه با پخته شدن نودل ها آب شوند.

نظرات (0)

اطلاعات محصول

نوع محصول
نودل