- ناموجود

کربونارا خامه ای:
در این مدل، به دلیل داشتن خامه و پنیر پیشتر، تندی ملایم تری رو نسبت به مدل کربونارا داریم و احساس پاستایی رو با تندی کمتر و پنیر زیاد به شما القا میکنه.
آب را روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاید. در این مرحله رشته ها را اضافه میکنیم و زمانی که نیم پز شد آنهارا آب کش میکنیم. مقدار نصف لیوان شیر را روی حرارت گذاشته و نودل ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کامل چخته شوند و شیر غلیظ شود و حالت خامه ای بگیرد. بعد از پخته شدن نودل، آنها در ظرف سرو میریزیم.
سس و پودر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنید. اگر شما از جمله دست کسانی هستید که به پنیر علاقه خیلی زیادی دارید میتونید قبل از اضافه کردن نودل ها به شیر پنیر ورقه ای چدار،گودا یا پنیر پیتزا را به شیر اضافه کنید و اجازه بدهید پنیر ها همراه با پخته شدن نودل ها آب شوند.