رشته نودل اودون 500 گرم Aoi Dried Udon Noodles
رشته نودل اودون خشک 500 گرم Aoi، نودلی ضخیم و سنتی ژاپنی است که برای سوپهای داغ، خوراکهای استیر فرای و غذاهای اصیل آسیایی استفاده میشود.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
اودون (Udon Noodles) یکی از محبوبترین انواع نودل ژاپنی است که بافتی ضخیم، نرم و جویدنی دارد. این نودلها از آرد گندم با کیفیت تهیه میشوند و طعمی ساده و ملایم دارند که بهخوبی طعم سوپها و سسها را جذب میکنند.
برند معتبر Aoi نودل اودون را در بستهبندی 500 گرمی بهصورت خشک عرضه کرده که برای آشپزی خانگی، رستورانها و علاقهمندان به غذاهای ژاپنی گزینهای ایدهآل است.
🔸 کاربرد محصول
-
پایه اصلی برای سوپ اودون ژاپنی
-
مناسب برای استیر فرای با سبزیجات و گوشت
-
قابل استفاده در خوراکهای آسیایی و فیوژن مدرن
-
انتخاب عالی برای غذاهای گیاهی و وگان (با ترکیب سبزیجات و سسهای گیاهی)
🔸 نحوه مصرف
نودل اودون خشک را 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم و آماده مصرف شود. سپس آن را آبکش کرده و در سوپ یا خوراک دلخواه استفاده کنید.
🔸 روش نگهداری
در محیط خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز شدن بسته، در ظرف دربسته و دور از رطوبت قرار گیرد.
🔸 رسپی پیشنهادی (سوپ اودون ژاپنی)
-
عصاره داشی (یا آب مرغ) را بجوشانید.
-
کمی سویا سس و میرین اضافه کنید.
-
نودل اودون پخته را داخل سوپ بریزید.
-
با پیازچه، قارچ شیتاکه و تخممرغ نیمپز سرو نمایید.
اطلاعات محصول
- نوع محصول
- رشته
- بسته بندی
- پاکت
- قابل استفاده در
- سوپ
- وزن خالص
- 500 گرم