سس خردل دیژون رمیا 850 گرمی

سس خردل دیژون رمیا 850 گرمی گالری تصاویر

محصول جدید

سس خردل دیژون
مقدار 850 گرم
سس

90,000 تومان

2 قلم

اخطار: آخرین موجودی فعلی!

سس خردل دیژون رمیا 850 گرمی
450 گرم
مایع
بطری
مرینیت

خردل دیژون (به فرانسوی: Moutarde de Dijon) یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که نامش از شهر دیژون فرانسه گرفته شده که در اوایل قرون وسطی مرکز تولید خردل در فرانسه بود. این چاشنی اولین بار در زمان فیلیپ ششم در سال ۱۳۳۶ میلادی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۸۵۶ زمانی که ژان نیژون در تهیه این چاشنی به جای آبغوره از سرکه استفاده کرد، بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مشهور شد.
در تهیه خردل دیژون از دانه خردل، سرکه، نمک، اسید سیتریک، و آب استفاده می‌شود. از این چاشنی هم در کنار انواع خوراک‌های گوشتی و هم در تهیه سس‌های دیگر استفاده می‌شود.

مــحصولات مرتبط