سس ماهی (فیش سس) پاتیس750 میلی

4806514120311

سس ماهی (فیش سس) پاتیس750 میلی گالری تصاویر

محصول جدید

تهیه سس ماهی فرایند بسیار پیچیده و زمان بری دارد.

    ابتدا از بین ماهی های تازه صید شده (معمولا سایز کوچک) در بندرگاه ها,آن هایی که برای تهیه سس مناسب هستند را انبار می کنند.
    این عطر و طعمی که شما بعد از ریختن سس روی ماهی تان می چشید,حاصل ماه ها و شاید سال ها تخمیر باکتریایی ماهی هایی است که در نمک خوابانده شده و به صورت طبیعی تحت فرآیند تخمیر شیمیایی قرار می گیرند.

99,000 تومان

9 قلم

سس ماهی (فیش سس) پاتیس750 میلی
750 میلی
مایع
بطری
سس

    برای همین است که ما بارها تاکید کردیم سس ماهی امریکن گرین یک چیز دیگر است و به طعم آن نمی توان به صورت خانگی دست یافت.

این سونامی طعم و عطر به این سادگی ها به دست نمی آید.
تاریخچه تهیه سس ماهی

    بشر هزاران سال است که از تخمیر مواد غذایی برای دست یابی به عطر و طعمی نو و وصف ناپذیر استفاده می کند این چیز تازه ای نیست.
    این روش برای مزه کردن گوشت و لوبیا و سبزیجات و … نیز استفاده می شود.

هم اکنون بسیاری از کشورها از سس های ماهی که به روش تخمیر شده تهیه می شود استفاده می کنند اما
اصالت اصلی این سس خوشمزه مربوط به کشورهای جنوب شرقی آسیایی است.ما باید از این کشورها
بابت تقدیم این طعم و مزه شگفت انگیز به جهان امروزی ممنون باشیم.

مــحصولات مرتبط