تل کادایف خشک سفید ای دو 300 گرمی
تل کادایف خشک سفید ایدو یک رشته خمیری نازک، انعطافپذیر و خوشکیفیت است که برای تهیه انواع دسرها و شیرینیهای ترکی مانند کنافه و باقلوا استفاده میشود و بافت ترد و حرفهای ایجاد میکند.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
معرفی محصول
تل کادایف خشک سفید ای دو 300 گرمی از بهترین مواد اولیه تهیه شده و مناسب شیرینیپزی حرفهای است. این رشتههای ظریف و سبک هنگام پخت بافتی ترد، طلایی و خوشعطر ایجاد میکنند و یکی از ضروریترین مواد اولیه برای تهیه دسرهای ترکی، عربی و مدیترانهای محسوب میشوند. کیفیت بالا، خشکی استاندارد و بافت یکنواخت باعث شده این محصول برای استفاده در خانه، قنادیها و رستورانها کاملاً ایدهآل باشد.
کاربرد محصول
-
تهیه کنافه (Kunefe)
-
باقلوای کادایف
-
رول کادایف و لانه زنبوری
-
دسرهای خامهای و کرمی
-
تزئین بستنی، کیک و دسر
-
مناسب سرخ کردن، برشته کردن و قالبگیری
نحوه مصرف
-
مقدار مورد نیاز کادایف را با دست پف دهید تا رشتهها از هم جدا شوند.
-
کمی کره یا روغن اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود.
-
برای کنافه، یک لایه در قالب پهن کرده، مواد میانی مثل پنیر یا خامه اضافه کنید و لایه دوم کادایف را روی آن قرار دهید.
-
در فر یا روی حرارت ملایم تا طلایی شدن بپزید.
روش نگهداری
-
در محیط خشک و خنک نگهداری شود.
-
پس از باز کردن بسته، داخل ظرف دربسته منتقل کنید تا رطوبت نگیرد.
-
از نگهداری در کنار مواد دارای رطوبت یا بوی قوی پرهیز کنید.
🍮 رسپی پیشنهادی: رول کادایف ساده
-
مقدار کمی از کادایف خشک را برداشته و به شکل نواری جمع کنید.
-
وسط آن مغز گردو یا پسته بریزید.
-
به صورت رول بپیچید و با کره چرب کنید.
-
در فر 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
-
با شربت ولرم سرو کنید.