تل کادایف خشک زعفرانی ای دو 300 گرمی
تل کادایف خشک زعفرانی ایدو یک خمیر رشتهای خوشعطر و سبک است که با طعم طبیعی زعفران تهیه شده و برای تهیه انواع دسرها، شیرینیها و غذاهای مدیترانهای و ترکی انتخابی حرفهای و بینظیر است.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
تل کادایف خشک زعفرانی ای دو 300 گرمی، یکی از مواد اولیه محبوب در شیرینیپزی و دسرهای ترکی و عربی است. این رشتههای نازک و کرهای با طعم واقعی زعفران ایرانی تهیه شدهاند و هنگام پخت، بافتی ترد، لطیف و خوشرنگ ایجاد میکنند. کیفیت بالای تولید و عطر فوقالعاده زعفران، این محصول را به گزینهای ایدهآل برای آشپزهای حرفهای و خانگی تبدیل کرده است.
کاربرد محصول
-
تهیه انواع باقلوای کادایف
-
دسریهای مجلسی مانند کنافه، رول کادایف، لانه زنبوری
-
شیرینیهای ترکی و عربی
-
پایهی دسرهای کرمی و خامهای
-
مناسب برای دسرهای سرد و گرم
-
قابل استفاده برای تزئین کیک و بستنی
نحوه مصرف
-
رشتهها را کمی خرد یا همانطور کامل استفاده کنید.
-
مقدار کمی کره یا روغن اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و معطر شوند.
-
پس از ترد شدن، از آنها برای دسر یا شیرینی مدنظر استفاده کنید.
-
برای تهیه کنافه، رشتهها را با کره مخلوط کرده و در قالب یکدست پهن کنید.
روش نگهداری
-
در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری شود.
-
پس از باز کردن بسته، داخل ظرف دربسته ریخته و در محیط خشک نگهداری کنید تا رطوبت نگیرد.
🍮 رسپی پیشنهادی: کنافه زعفرانی سریع
-
مقدار 200 گرم کادایف را با 50 گرم کره مخلوط کنید.
-
در ظرف مناسب، یک لایه کادایف بریزید و با قاشق فشرده کنید.
-
یک لایه پنیر موزارلا یا خامهی قنادی قرار دهید.
-
لایه دوم کادایف را روی آن بریزید.
-
روی حرارت ملایم 10–12 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
-
شربت ولرم زعفرانی را روی کنافه بریزید و سرو کنید.