ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
پانکو نوعی از پودر سوخاری پرک شده است. معمولاً در آشپزی آسیایی استفاده میشود، هرچند در آشپزی غربی هم در دامنه وسیعی عمومی شده است. چیزی که آن را از دیگر پودر سوخاریها متمایز میکند، بافت آن و نوع نانی است که در آن استفاده شده است.
پانکو یک پودر سوخاری با روش ژاپنی است که به معنی تکه های کوچک نان است. این محصول توسط پیشرفته ترین ماشین آلات در جهات تولید می شود و و بدون هیچ تکه سوخته شده ای پخته میشود. آرد سوخاری پانکو توسط به روزترین دستگاه های مدرن دنیا تولید می شود؛ با یک بار پخت رنگ آرد سوخاری روشن می شود؛ و پس از سرخ شدن در روغن، پودر سوخاری رنگ طلائی زیبایی به خود می گیرد؛ در عین حال به خاطر آنکه هیچگونه پوسته نان و یا سوختگی نان در این محصول نیست، پس از سرخ شدن در روغن، کاملا یک دست باقی خواهد ماند. بافت حجیم این محصول موجب جذب کمتر چربی می شود و در نتیجه نسبت به نمونه های مشابه سالمتر است. هم شکل بودن دانه های آرد سوخاری مزیت ویژه ای است که حالت ترد و پفکی یکدست و زیبایی را به غذای سوخاری شما می دهد. پودرهای سوخاری پانکو، در سه طعم ساده، اسپایسی و پاپریکا در دو سایز 200 گرمی و یک کیلوئی عرضه می شوند.