آرد تمپورا (بنیه) پانکو 500 گرم

ارجاع: 6266358500317

آرد تمپورا (بنیه)
پانکو 500 گرم

نام تجاری:

نوع بسته بندی محصول:
50,000 تومان
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

تعداد:

موجود است

ارسال سریع

ارسال سریع

ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین

وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید

ضمانت کیفیت

ضمانت کیفیت

7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)

کیفیت ارسال

کیفیت ارسال

شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید

آرد بنیه یا تمپورا
آرد سوخاری تمپورا یا آرد بنیه برند پانکو (پانکو تمپورا) مخصوص پفکی کردن مرغ ، ماهی ، میگو ، سبزیجات و ... می باشد. تمپورا تنها با مخلوط شدن آب سرد و بدون نیاز به هیچ افزودنی دیگر غذاهای شما را پفکی می کند.
آرد تمپورا یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به شمار می‌آید. برای چاشنی آن معمولا از سس سویا استفاده می‌شود.
آرد تمپورا بعنوان یک حجم دهنده غذا با مرغ و میگو و پیاز میتواند استفاده شود.
 
تمپورا جایگزین تخم مرغ برای تهیه غذاهای سوخاری و پفکی
​​​​​​​
تخم مرغ به ٢ دلیل در سوخاری کردن غذاها نقش پررنگی را ایفا می کند؛ اول برای ترکیب و کنار هم نگه داشتن مواد، دوم برای ورآمدن و پف کردن آنها؛ در ضمن تخم مرغ‌ کمک می‌کند تا طعم مواد به مخلوط منتقل شود و وقتی در معرض گرما قرار می‌گیرد، رنگی طلایی یا قهوه‌ای به آن می‌بخشد اما آرد تمپورای برند پانکو علاوه بر اینکه تمام ویژگی های لازم تخم مرغ را برای سوخاری کردن غذاها دارد، جایگزینی بسیار بهتر از تخم مرغ در سوخاری و پفکی کردن غذاهاست، چراکه :
1- طعم و بوی تخم مرغ در سوخاری قالب می شود که به خصوص برای کسانی که به بوی زهم حساس هستند ناخوشایند است، آرد تمپورا پانکو بدون هیچ بوی زهمی جایگزین مناسبی برای تخم مرغ می باشد.
2- آشپزهای حرفه ای می دانندکه تخم مرغ در اثر زیاد هم زده شدن خاصیت چسبندگی خود را از دست می دهد و باعث می شود تمامی پودر سوخاری به سطح مواد غذایی نچسبد در صورتی که مایه تمپورا در صورتی که به درستی آماده گردد بسیار چسبنده تر از تخم مرغ می باشد.
3- تخم مرغ به سرعت ممکن است فاسد شود و موجب مسمومیت افراد شود ، مخصوصاً در رستوران ها که ممکن است در محیط گرم آشپزخانه تخم مرغ را شکسته و جهت تهیه سوخاری داخل ظرفی بگذارند و به علت شلوغی کار فراموش کنند و موجب فساد آن شوند درحالیکه آرد تمپورا از آنجایی که تنها با آب مخلوط می گردد، خطر مسمومیت در آن وجود ندارد.
4- تردی ، پف کردن و ورآمدن تمپورا به مراتب بیشتر از تخم مرغ است ، تمپورا نوعی آرد سوخاری است که موجب می شود غذای سوخاری شما ترد تر و خوشمزه تر شود .
5- رنگ تمپورا بعد از پخت به طلایی تر و خوش رنگ تر شدن سوخاری شما کمک می کند.
6 –در نهایت اینکه از نظر اقتصادی آرد تمپورا بسیار مقرون به صرفه تر از تخم مرغ می باشد.
خاصیت شگفت انگیز دیگرمخلوط آرد تمپورا و آب یخ این است که علاوه بر اینکه شما آنرا به جای تخم مرغ برای چسبندگی پودرسوخاری به غذا استفاده کنید، می توانید غذا را به تنهایی با آن کاور نمایید و در روغن داغ بیندازید و غذاهایی پفکی همچون جوجه چینی درست نمایید.​​​​​​​

نام تجاری ارجاع
6266358500317