

فلفل پرک قرمز (چیلی فلکس) ادویهای تند، خوشرنگ و معطر است که با مقدار کم، طعم غذا را زنده میکند. انتخابی حرفهای برای پیتزا، پاستا، مارینادها و خوراکهای فستفودی—مخصوصاً وقتی کنارش از سسها و ادویههای مکمل استفاده شود.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
فلفل پرک قرمز (چیلی فلکس) ادویهای تند و خوشعطر از خانواده ادویهجات و چاشنیها و زیرگروه چاشنی بینالمللی است. بهخاطر رنگ قرمز درخشان و رایحهی قوی، با مقدار کم اثرگذاری بالایی دارد و برای انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی کاربردی است.
مواد لازم: پاستا آبکششده، روغن زیتون، سیر خردشده، چیلی فلکس، نمک، فلفل سیاه، جعفری خردشده، آب لیمو تازه (دلخواه).
نکته: اگر غذا را خیلی تند دوست دارید، در کنار سرو از سس فلفل قرمز تاباسکو استفاده کنید.