

برنج ریسوتو ( ریزوتو )
برنج ریسوتو : اگرمیخواهید یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی را امتحان کنید.
اگر بدنبال تنوع عادت غذایی خود هستید.
اگر میخواهید غذایی جذاب و دلچسب را امتحان کنید.
از برنج ریسوتو ( ریزوتو ) استفاده کنید.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
برنج ریزوتو چه جور برنجی است؟
پلوی گیاهی که بصورت های مختلف پخته میشود؛ با قارچ، سبزیجات و… ایتالیایی ها ریزوتو (ریسوتو) را به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهای دیگر سرو میکنند.
ریزوتو، دانه ای است که به خوبی هر نوع چاشنی را جذب می کند که با افزودن مواد مختلف و هیجان انگیزمیتوانید آن را جذاب و دلخواه کنید.
برای درست کردن این نوع برنج با برنج ایرانی کاملا متفاوت است.
دانههای این برنج چاقتر از برنج معمولی ایرانی است و باید به یاد داشته باشید که برنج ریسوتو و پاستا در آشپزی ایتالیایی در مدت زمان کوتاهتری آماده میشه و نباید مانند آشپزی ایرانی پخته بشود.
برنج آربوریو سرشار از آمیلوپکتین، نشاسته موجود در برنج است.
از آنجا که نسبت به برنج دانه بلند معمولی کمتر آسیاب می شود، آربوریو مقدار بیشتری از نشاسته طبیعی خود را حفظ می کند.
پخت و پز این نشاسته را آزاد می کند و در نتیجه برنج سفت تر و خامه ای تر می شود.
اندازه دانه ها: 7 میلی متر در 3٫5 میلی متر می باشد.
زمان پخت و پز: 18الی16 دقیقه است.
برگه داده