

نودل برنج (رشته فالوده) 200 گرمی، رشتهای سبک و بدون گلوتن است که در غذاهای آسیایی، سالادها و حتی دسر سنتی ایرانی (فالوده) کاربرد دارد.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
نودل برنج (رشته فالوده) از آرد برنج و آب تهیه میشود و به دلیل بافت نرم و طعم خنثی، یکی از پرمصرفترین مواد اولیه در آشپزی آسیایی و ایرانی است. این رشتهها پس از پخت بافتی لطیف پیدا میکنند و بهراحتی طعم سسها، سبزیجات یا گوشت را جذب میکنند.
از طرفی، این محصول علاوه بر غذاهای آسیایی مثل سوپ نودل، پد تایلندی و اسپرینگ رول، در ایران نیز برای تهیه دسر محبوب فالوده شیرازی استفاده میشود. بسته 200 گرمی آن، مناسب برای مصارف خانگی و آزمایش دستورهای مختلف است.
تهیه انواع سوپ و غذاهای آسیایی (ویتنامی، تایلندی، چینی)
مناسب برای سالاد نودل و رولهای تازه با سبزیجات
استفاده در تهیه فالوده شیرازی سنتی
انتخابی سالم برای رژیمهای بدون گلوتن
برای غذاهای آسیایی: رشتهها را 5 تا 7 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شوند، سپس آبکش کرده و به غذا اضافه کنید.
برای فالوده: رشتهها را پس از پخت، با آب سرد شسته و همراه با شربت آبلیمو و گلاب سرو کنید.
در جای خشک و خنک و دور از رطوبت نگهداری شود. پس از باز شدن بسته، درب آن را محکم ببندید.
رشته برنج را طبق دستور بجوشانید و سپس با آب سرد بشویید.
شربت آب و شکر را با کمی گلاب آماده کنید.
رشتهها را داخل شربت بریزید و خوب مخلوط کنید.
همراه با آبلیمو تازه سرو کنید.
برگه داده