
پودر واسابی ژاپنی Wasabi
پودر واسابی ژاپنی (Wasabi)، چاشنی تند و معطر آسیایی است که با طعم خاص و آتشین خود برای سرو سوشی، ساشیمی و غذاهای دریایی استفاده میشود.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
واسابی که به آن ترب کوهی ژاپنی نیز میگویند، یک ریشه کوهی است که طعم تند و تیزی دارد سرشار از ویتامین سی و پتاسیم بوده و گفته میشود که خاصیت گندزدایی و ضدعفونی کنندگی بسیار بالایی دارد و خطر ابتلا به بیماری های عفونی ناشی از مصرف گوشت خام را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش میدهد به این دلیل است که ژاپنی ها آن را همراه با ماهی خام مصرف کرده و معمولا همراه با سوشی مصرف میشود. برخی دوست دارند که آن را با سس سویا مخلوط کنند و یا به طور مستقیم روی سوشی بریزند. برای نگهداری طولانی مدت واسابی، آن را خشک کرده و به صورت پودر نگهداری می کنند به این جهت زمانی که نیاز به مصرف آن بود جهت آماده سازی فقط نیاز است که به اندازه ی 1 به 1 با آب سرد مخلوط شود . به این معنا که هر میزان واسابی ریخته اید به همان اندازه هم آب سرد به آن اضافه می کنید. اگر میخواهید مایه شما غلیظ باشد کمی واسابی بیشتری به آن اضافه می کنید، و اگر میخواهید که رقیق باشد، کمی آب بیشتر به آن اضافه می کنید. سوشی شریمپ تمپرا رول 8 تیکه ای کندو را حتما یکبار امتحان کنید . کسانی که به غذاهای دریایی علاقه دارند اگر یکبار امتحان کنند بی شک عاشقش می شوند. یکی از مواد غذایی در تهیه این غذا واسابی یا همان (ترب ژاپنی ) است .
پودر واسابی ژاپنی (Wasabi) یکی از معروفترین چاشنیهای آشپزی ژاپنی است که از ریشه گیاه واسابی یا ترکیب خردل و ترب کوهی تهیه میشود. این پودر پس از ترکیب با آب به خمیری سبزرنگ تبدیل میشود که طعمی تند، تیز و منحصربهفرد دارد.
واسابی علاوه بر اینکه طعمی متفاوت به غذاها میدهد، به دلیل داشتن ترکیبات آنتیباکتریال، مصرف آن در کنار ماهی خام (مانند سوشی و ساشیمی) رایج است. این محصول انتخابی عالی برای رستورانهای ژاپنی، سوشیبارها و حتی آشپزی خانگی است.
🔸 کاربرد محصول
-
سرو همراه سوشی، ساشیمی و رولهای دریایی
-
افزودنی برای تهیه سسها و دیپهای تند
-
مناسب برای طعمدهی به نودل، سوپ و غذاهای آسیایی
-
قابل استفاده در فستفود و غذاهای فیوژن (مدرن آسیایی)
🔸 نحوه مصرف
یک قاشق چایخوری پودر واسابی را با کمی آب سرد مخلوط کنید تا خمیری یکدست و غلیظ بهدست آید. برای طعم بهتر، اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا عطر و تندی آن آزاد شود. سپس همراه غذا سرو کنید.
🔸 روش نگهداری
پودر واسابی را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. پس از باز شدن، درب آن را محکم ببندید تا عطر آن حفظ شود.
🔸 رسپی پیشنهادی (سس مایونز واسابی)
-
دو قاشق غذاخوری مایونز را در ظرف بریزید.
-
نصف قاشق چایخوری پودر واسابی (حلشده در کمی آب) اضافه کنید.
-
خوب مخلوط کنید تا سسی تند و خوشمزه برای سوشی و سالاد آماده شود.
اطلاعات محصول
- نوع محصول
- پودری
- بسته بندی
- پاکت
- وزن خالص
- 100 گرم