

پودر واسابی ژاپنی
وزن 100 گرم
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
واسابی که به آن ترب کوهی ژاپنی نیز میگویند، یک ریشه کوهی است که طعم تند و تیزی دارد سرشار از ویتامین سی و پتاسیم بوده و گفته میشود که خاصیت گندزدایی و ضدعفونی کنندگی بسیار بالایی دارد و خطر ابتلا به بیماری های عفونی ناشی از مصرف گوشت خام را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش میدهد به این دلیل است که ژاپنی ها آن را همراه با ماهی خام مصرف کرده و معمولا همراه با سوشی مصرف میشود. برخی دوست دارند که آن را با سس سویا مخلوط کنند و یا به طور مستقیم روی سوشی بریزند. برای نگهداری طولانی مدت واسابی، آن را خشک کرده و به صورت پودر نگهداری می کنند به این جهت زمانی که نیاز به مصرف آن بود جهت آماده سازی فقط نیاز است که به اندازه ی 1 به 1 با آب سرد مخلوط شود . به این معنا که هر میزان واسابی ریخته اید به همان اندازه هم آب سرد به آن اضافه می کنید. اگر میخواهید مایه شما غلیظ باشد کمی واسابی بیشتری به آن اضافه می کنید، و اگر میخواهید که رقیق باشد، کمی آب بیشتر به آن اضافه می کنید. سوشی شریمپ تمپرا رول 8 تیکه ای کندو را حتما یکبار امتحان کنید . کسانی که به غذاهای دریایی علاقه دارند اگر یکبار امتحان کنند بی شک عاشقش می شوند. یکی از مواد غذایی در تهیه این غذا واسابی یا همان (ترب ژاپنی ) است .
برگه داده