

سس سویا سلکتا 150 میلیلیتر، چاشنی اصیل آسیایی با طعمی شور و دلچسب است که برای سوشی، نودل، برنج و انواع غذاهای شرقی کاربرد دارد.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
سس سویا سلکتا (Selecta) از تخمیر طبیعی دانههای سویا تهیه میشود و یکی از پرمصرفترین چاشنیها در آشپزی آسیایی است. این سس با طعم شور و عمیق خود، غذاها را خوشطعمتر و معطرتر میکند و به دلیل حجم 150 میلیلیتری، گزینهای مناسب برای مصرف خانگی و رستورانی است.
سس سویا علاوه بر استفاده در غذاهای ژاپنی و چینی، بهعنوان یک چاشنی چندمنظوره در غذاهای بینالمللی و حتی فستفودها نیز کاربرد دارد.
چاشنی اصلی برای سوشی و رولهای ژاپنی
مناسب برای طعمدهی نودل، برنج و خوراکهای آسیایی
افزودنی عالی برای مارینیت مرغ، گوشت و ماهی
قابل استفاده بهعنوان سس رومیزی در کنار غذا
چند قاشق از سس سویا را میتوانید در حین پخت یا هنگام سرو به غذا اضافه کنید. برای مارینیت کردن، آن را با ادویهها و روغن ترکیب کرده و گوشت یا مرغ را چند ساعت در آن بخوابانید.
در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز شدن درب بطری، در یخچال قرار داده شود تا کیفیت و طعم آن حفظ گردد.
نودل را بپزید و آبکش کنید.
در تابهای جداگانه سبزیجات دلخواه را تفت دهید.
نودل را اضافه کرده و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس سویا سلکتا بریزید.
خوب مخلوط کرده و داغ سرو کنید.
برگه داده