

جلبک سوشی نوری 10 برگی یامیتو 25 گرم، محصولی باکیفیت و اصیل، ایدهآل برای تهیه سوشی، کیمباپ و غذاهای ژاپنی و کرهای. این جلبک دریایی (Nori) از نوع پورفیرا (جلبک قرمز) با فرآیند خشک کردن و برشته کردن به ورقههای نازک، ترد و سبز تیره تبدیل شده و طعمی ملایم و اومامی به غذاها میبخشد. سرشار از پروتئین (تا 35%)، فیبر، ویتامینهای A، C، B و مواد معدنی مانند ید، آهن و کلسیم، با کالری کم (35 کالری در 100 گرم) و خواص آنتیاکسیدانی. بدون بو، منعطف و مقاوم، مناسب برای رول کردن سوشی، اونیگیری، رامن و حتی سالاد یا تهدیگ. بستهبندی 10 برگی 25 گرمی با ماده خشککننده برای حفظ تازگی، اقتصادی و ایدهآل برای آشپزی خانگی و حرفهای. برند یامیتو تضمینکننده کیفیت و اصالت ژاپنی است.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)