ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
تهیه سس ماهی فرایند بسیار پیچیده و زمان بری دارد.
ابتدا از بین ماهی های تازه صید شده (معمولا سایز کوچک) در بندرگاه ها,آن هایی که برای تهیه سس مناسب هستند را انبار می کنند.
این عطر و طعمی که شما بعد از ریختن سس روی ماهی تان می چشید,حاصل ماه ها و شاید سال ها تخمیر باکتریایی ماهی هایی است که در نمک خوابانده شده و به صورت طبیعی تحت فرآیند تخمیر شیمیایی قرار می گیرند.
برای همین است که ما بارها تاکید کردیم سس ماهی مالابون یک چیز دیگر است و به طعم آن نمی توان به صورت خانگی دست یافت.
این سونامی طعم و عطر به این سادگی ها به دست نمی آید.
تاریخچه تهیه سس ماهی
بشر هزاران سال است که از تخمیر مواد غذایی برای دست یابی به عطر و طعمی نو و وصف ناپذیر استفاده می کند این چیز تازه ای نیست.
این روش برای مزه کردن گوشت و لوبیا و سبزیجات و … نیز استفاده می شود.
هم اکنون بسیاری از کشورها از سس های ماهی که به روش تخمیر شده تهیه می شود استفاده می کنند اما
اصالت اصلی این سس خوشمزه مربوط به کشورهای جنوب شرقی آسیایی است.ما باید از این کشورها
بابت تقدیم این طعم و مزه شگفت انگیز به جهان امروزی ممنون باشیم.
محصولات زیر را نیز خریداران همراه با این محصول خریداری کرده اند:
4 محصول دیگر در این شاخه:
شما هم ممکن است دوست داشته باشید