جلبک سوشی نوری 10 برگی
search
  • جلبک سوشی نوری 10 برگی
  • جلبک سوشی نوری 10 برگی

جلبک سوشی نوری 10 برگی

‎تومان230,000
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

جلبک سوشی نوری 10 برگی، ورقه‌های نازک و خشک‌شده جلبک دریایی است که برای تهیه سوشی و انواع رول ژاپنی استفاده می‌شود و طعمی طبیعی و خوشمزه دارد.

تعداد
آخرین اقلام موجود در انبار

راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

سوشی (به ژاپنی: すし、鮨、鮓、寿斗、寿し、寿司) خوراکی برنجی در آشپزی ژاپنی است و آمیزه‌ای است از برنج پختهٔ ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین گونه خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ که به صورت سرد خورده می‌شود.

در آغاز، سوشی تنها روشی برای نگهداری ماهی بود که در آسیای شرقی رواج داشت ولی پس از راه یافتن به چین، وارد فرهنگ غذایی کشور ژاپن شد. سوشی گونه‌های فراوانی دارد ولی امروزه در نزد عموم مردم، نام سوشی اشاره‌کننده به تنها یکی از گونه‌های این خانوادهٔ غذایی، سوشی ادو است. در این گونه از سوشی بر روی یک قطعهٔ برنجی بیضی‌مانند، برش نازکی از ماهی گذاشته می‌شود. ماهی، توفو (فراوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخم‌مرغ و دیگر خوراکی‌های بکار رفته در پُر کردن سوشی، همگی سرشار از پروتئین هستند. علاوه بر آن می‌توان ویتامین و مواد معدنی را نیز در خوراک‌های دریایی و سبزیجات سوشی پیدا کرد. سوشی بیشتر همراه با چاشنی سس سویا خورده می‌شود. بهترین روش برای ضدعفونی مواد غذایی پختن مواد است اما این روش در سوشی بکار برده نمی‌شود. برخی از گونه‌های ماهی ممکن است، انگل داشته باشند، اما فرایند یخ‌زدگی ماهی، این انگل‌ها را از میان می‌برد. به‌طور سنتی در گذشته برای ضدعفونی کردن این خوراک از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) بهره‌مند می‌شدند. همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود. فرایند جهانی‌شدن سوشی از آمریکا آغاز شد و امروزه سوشی به عنوان یک غذای مفید و مناسب، در جهان آوازه پیدا کرده و در حال تبدیل‌شدن به غذایی جهانی است.

جلبک سوشی نوری 10 برگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه آشپزی ژاپنی است که از جلبک‌های دریایی خشک‌شده تهیه می‌شود. این ورقه‌های نازک و ترد علاوه بر اینکه پایه‌ی اصلی برای رول کردن سوشی هستند، سرشار از مواد مغذی مانند ید، کلسیم، منیزیم و ویتامین‌های گروه B می‌باشند.

نوری به دلیل طعم خاص و بافت نازک خود، علاوه بر سوشی در تهیه اسنک‌های سالم و خوراک‌های آسیایی نیز کاربرد دارد. بسته‌بندی 10 برگی، انتخابی مناسب برای استفاده خانگی و رستورانی است.

🔸 کاربرد محصول

  • تهیه انواع سوشی رول و ماکی ژاپنی

  • مناسب برای رول کردن سبزیجات، ماهی و برنج سوشی

  • قابل استفاده در تهیه اسنک‌های خانگی مثل چیپس نوری

  • افزودنی عالی برای سوپ میسو و سالادهای آسیایی

🔸 نحوه مصرف

یک ورق نوری را روی حصیر سوشی (ماکی‌سوی) قرار دهید، لایه‌ای از برنج سوشی و مواد دلخواه (ماهی، سبزیجات یا میگو) روی آن بگذارید، سپس رول کنید و برش دهید. می‌توانید ورقه‌ها را برشته کرده و به‌عنوان اسنک نیز مصرف کنید.

🔸 روش نگهداری

در جای خشک و خنک و دور از رطوبت نگهداری شود. پس از باز شدن بسته، باقی‌مانده ورق‌ها را در کیسه یا ظرف دربسته با رطوبت‌گیر نگه دارید تا ترد باقی بمانند.

🔸 رسپی پیشنهادی (سوشی رول ساده)

  1. یک ورق نوری را روی حصیر سوشی قرار دهید.

  2. برنج سوشی آماده‌شده را روی آن پخش کنید.

  3. خیار، آووکادو و ماهی سالمون اضافه کنید.

  4. رول کنید، برش دهید و با سس سویا سرو کنید.

6936189100191

برگه داده

نوع محصول
برگ
بسته بندی
پاکت
قابل استفاده در
سوشی
وزن خالص
10 برگی
نظرات (0)